liela atšķirība starp modelēšanas rezultātus HFSS &

S

sonofsky

Guest
Sveiki, visiem. Es gribu dizains W-band E-plakne viļņvada bandpass filtrs, es pieņemt HFSS un CST analizēt filtru ar to pašu struktūru parametrs, bet rezultāti rāda, liela atšķirība, tās ir pilnīgi atšķirīgas. Pielikums ir projekti HFSS un CST. Var kāds sniegt man padomu? Paldies!

[Quote = sonofsky] Sveiki, visi. Es gribu dizains W-band E-plakne viļņvada bandpass filtrs, es pieņemt HFSS un CST analizēt filtru ar to pašu struktūru parametrs, bet rezultāti rāda, liela atšķirība, tās ir pilnīgi atšķirīgas. Pielikums ir projekti HFSS un CST. Var kāds sniegt man padomu? Paldies !!![/quote] es domāju, jums HFSS dizains atšķiras no CST MWS. Somethings es pamanīju. 1.You nav robežas HFSS 2.Wave ostas uzbudinājums vērā vakuuma bez veikšanu robežas HFSS 3.You ir būtiski aizraujošu režīma uz vakuuma viļņvada? Vai tā var saglabāt šo režīmu?

tekz, paldies par jūsu atbildēm. 1. Saskaņā ar palīdzību dokumentu HFSS, tā izcelsmi, tiks iestatīts uz PEC automātiski. Tātad, jo tas ir viļņvada, es domāju, ka varu ļaut robežu tukšs. 2. Es remenber, ka, ja waveport tika definēta pilnībā ir robeža, pēc tam veicot robežas būtu jānosaka, lai pasargātu to ... ... Ja jums ir daži noderīgi materiāli, lūdzu, koplietot tos ar mani?

@ Sonofsky: cik did u pārvērst HFSS failu atvēršanai CST formātā?

Sveiki vai jūs varat paskaidrot man, kā es varu importēt, konvertēt HFSS projekts Kopīgie drošības mērķi

hello all in HFSS failu šķīdumā biežums 94GHz, bet biežums uzstādīšanas ka izvēlējusies no 1 līdz 10 GHz (!!!!!)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back