Liekot novilcinājums signālu

D

Delta11

Guest
Man vajag, lai izraisītu kavēšanos kārtībā USEC ar signālu, ja un kad tas notiek. Izmantojot vienkāršu buferšķīdumus, vai flip-flops kavēšanās, lai nanoseconds signāliem. Nepieciešams nekavējoties ir aptuveni 0.5usec. Vajadzīga palīdzība ar to. Turklāt, ja ai izmanto mikro kontrolieri būtu iespēju šā rīkojuma aizkavēšanu uz laiku izraisa no ieguldījuma uz izejas no personas datu apstrādātāja? Un, visbeidzot, ja man izmantot mikrokontrolleru, tas nebūtu overkill:? Roll:

kāda veida signālu jūs lookin at? ... jūs vienmēr varat mēģināt MMV / BMV kas ir vienkārša pietiekami ... kontrolieris īpaši izmantojams šādu uzdevumu ir noteikta overkill

Kāpēc neizmantot Monostable Multi? Izmantojiet vienu atlikt un citu, lai radītu savu signālu.

Bija jāizskaidro šis ātrāk, bet signāls ir reāli dati, līniju un man ir nepieciešams, lai atbilstu laika ar vadības signāls. Multivibrators var izmantot vienu reizi signālu, bet var nebūt iespējams uz visu datu. nevar mainīties kontroles signālu, lai vienīgā iespēja ir likt kavēšanās datus.

"Aktīvā kavēšanās līnija" ir tas, ko es nepieciešama šajā lietā. Kāds kopīgi šo info ar mani, un es domāju, man būtu pārāk .. Thanx par palīdzību guys ...!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back