Led Moving Pieteikties 16x96 MCU ATMEL ATMEGA8

Jūs varat dalīties ar visu projektu šeit savu fren lai newbie var varētu mācīties daudz no jums>>>

tas ir galvenais programmā
Code:
 / * Dot Matrix Display Controller Chip: ATMEGA128 Serial EEPROM: AT24C256 RTC: DS1307 Matrix Izmērs: 16 Rindu x [n] slejā Rakstzīmju programmējams izmantojot: PS-2 Keyboard & Serial DB-9 (izmantojot pielāgotus datu Downloader) RTC formātā hh: mm: ss un DD: MM: YY * / # define F_CPU 14745600UL / / 11059200UL / / define I / O reģistrā kontrole ostu # define RCLK PC0 # define SCLK PC1 # define SERIAL PC2 # define DATAPORT PORTC # define DATADDR DDRC # ietvert # ietvert # ietvert # ietvert # ietvert # ietvert # ietvert # ietvert # ietvert "font16x16.h" # include "font5x7.h" # include "twi.h" # include "ds1307.h" # include "seeprom.h" # include "animasi.h" # include "ps2kbd.c" # include "uart.h" # include "menu.h" gaistošie uint8_t Barış, kolom, baris_aktif, modul_aktif; gaistošo uint16_t Geser, prescaler; # define SCLK_LOW () {DATAPORT & = ~ (1

[Quote = adiba] Šis ir galvenās programmas / * Dot Matrix Display Controller Chip: ATMEGA128 Serial EEPROM: AT24C256 RTC: DS1307 Matrix Izmērs: 16 Rindu x [n] slejā Rakstzīmju programmējams izmantojot: PS-2 Keyboard & Serial DB-9 (izmantojot pielāgotus datu Downloader) RTC formātā hh: mm: ss un DD: MM: YY * / # define F_CPU 14745600UL / / 11059200UL / / define I / O reģistrā kontrole ostu # define RCLK PC0 # define SCLK PC1 # define SERIAL PC2 # define DATAPORT PORTC # define DATADDR DDRC # ietvert # ietvert # ietvert # ietvert # ietvert # ietvert # ietvert # ietvert # ietvert "font16x16.h" # include "font5x7.h" # include "twi.h" # include "ds1307.h" # include "seeprom.h" # include "animasi.h" # include "ps2kbd.c" # include "uart.h" # include "menu.h" gaistošie uint8_t Barış, kolom, baris_aktif, modul_aktif; gaistošo uint16_t Geser, prescaler ; # define SCLK_LOW () {DATAPORT & = ~ (1

Es domāju, ka Newbie var mācīties daudz no šīm exampls liels darbs Keep it up

šo aparatūru bloku http://images.elektroda.net/30_1279351149.jpg [/img]

Thanks for sharing, bet dotais fails ir tikai blokshēma. Lūdzu, augšupielādējiet shematiska, blokshēma, un ar hex failu ZIF vai rar failu, kods, kas būs ļoti izdevīga daudziem. Arī pieminēt dažas ziņas par tastatūras, kāds tastatūra lieto un kā to savienot to. Priekā

liels darbs! laipni augšupielādēt shematiska diagramma un hex failu.

hello .. laba diena! tas ir tiesības izmantot MCU ATMEL ATMEGA8 mūsu projektā "elektroniskais Sludinājumi ar sms "?... mēs plānojam izmantot GSM moduli mūsu ķēdē ...

jā .. Mega 8 jāstrādā labi. Šo uzdevumu var arī izdarīt ar 89S52 vai PIC santīmi. Tās visas līdz savas zināšanas. Priekā

Jūs varat dalīties ar visu skematik projektu šeit mans fren ...... es vēlos veikt projekta, piemēram, yours!

? Http://www.youtube.com/watch [/url] [size = 6] [color = red] MOD: Man ir svītrots video saites, kā es ļoti domāju, jums ir tikai šeit, lai reklāmas jūsu produktu, izmantojot Youtube video. Kā jūs varat redzēt daudzas dalībvalstis ir ievietojis nepieciešamību shematisks jūsu 16 x Displejs 96 projekts, kas vēl nav publicēta. Ja jums patīk dalīties, dalīties ar to pareizajā veidā. Tādējādi jūsu nākamais post būs sistemātisku vai brīdinājumu par jebkuru video saiti. Mēs parasti kick surogātpasta izplatītāji. [/Color] [/size]

Paldies par mērenību. Es patiešām plāno izsniegt DP brīdinājumu.

Es tagad strādā AVR LED ritināšanu. to, kas ir aptuveni header failus, u pievienotā programmu? "Font16x16.h" font5x7.h "twi.h" ds1307.h "seeprom.h" animasi.h "ps2kbd.c" uart.h "menu.h"

Es esmu hobbyist Elektronikas un mikrokontrolleru vēlaties, lai LED Moving / Statiskā 7 x 80 Reģistrējies izmantojot 89s52 & 74HC595 mana aparatūra ir pabeigta, bet par programmatūras Es gribu kādu palīdzību no eksperta. Vai ir kāds eksperts? kas var man palīdzēt, lai pabeigtu to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back