LED matricas koda ģenerators

P

pranam77

Guest
Hai Ik viens.
Just ir apskatīt "ftopic105728.html".Teica programmatūra ir tikai lielisks, ar kuru var veidot tiem savu dizainparaugu 6x6 LED matrica, nezinot, kā uzrakstīt programmu.Es meklēju līdzīgu programmatūru, kas var rakstīt programmas 89C52 / 89C55 / 89S52 / 89S55.mainīgo lielumu matricas jābūt un vajadzētu spēt uzrakstīt programmu minimālās 3x3 līdz 200x200 Led's.Iedarbība ietver zemāk minēto;

Pagriezt pulksteņrādītāja virzienā
Pagriezt pretēji pulksteņrādītāja virzienam
Pārvietot augšas uz apakšu
Pārvietot apakšas uz augšu
Pārvietot kreisās uz labo pusi
Pārvietot labās uz kreiso
Pāriet no centra uz āru
Pāreju no līdz centram

Izveidoja dizainparaugiem būtu jāspēj saglabāt veidā veidnes izmantošanai nākotnē.Neatkarīgi no iepriekš minētā komandas, pasūtījuma izgatavotu izejmateriālu jābūt arī iespējai.Rīkjoslā menu's var būt par jebkuru standared programmatūru.Rezultātus nevar cascaded.Nozīmē, ja nepieciešams 6x6, Tas prasa 36 atsevišķu produkciju adatas.Divas manas idejas ir pievienots šeit formā bloka diagrammu.Gadījumā "Schem1" programmatūras pieprasa dot produkciju visas saražotās microcontrollers, Hex1, hex2, un tā tālāk.Gadījumā "Schem2", tikai viens fails id vajadzīgs EEPROM.Tas būtu ļoti palīdzēs, ja kāds varētu ieteikt man saiti vai persona, kas var darīt iepriekš darbs mani.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back