LCD 20X4 VARITRONIX LCD

A

ashad

Guest
Čau,

i am saskarnes VARITRONIX 20X4 lcd daļa numuru ir MDLS20464-LV-LED04 ar 8.051 pamatā kontrolieri

es iepriekš interfeisa HD44780 20x4LCD nekādu problēmu, bet kad es lietoju pašu programmu ar šo LCD tas nedarbojas

Es domāju, ka programma strādā naudas nav nekādas Kontrasts sprieguma problēmas 3 pin

Es nezinu, kāpēc dati nav parādīti uz to i mēģinājis vairākas laika un i deva citus spriegumus negatīva un pozitīva attiecībā uz Kontrasts pin bet nekādas jēgas ...

lūdzu pasakiet man

Būtu labāk, ja jūs varētu rakstīt saiti uz datu lapas par moduli, lai cilvēki šeit varētu apskatīt to un sniegt dažas izejvielas.
Ko es secinātu, ka modulis nevar HD44780 atbilst vai, ja tas ir HD44780 compliant pinout savienojumi atšķiras no tāda, kas jūs izmantojāt iepriekš.
Bet precīzāku novērtējumu ir iespējams, tikai iet cauri datu lapas moduļa un salīdzinot komandas ar HD444780 komandas.

Thanks Abid

tapas ir nemainīgi, bet šajā LCD KS0070B kontrolieris tiek izmantots Es domāju, ka šī ir galvenā atšķirība ...

ja viena iepriekš strādāja šajā KS0070B LCD kontrolieris tad lūdzu pasakiet man, kā es varu interfeisu LCD kontroliera šo tipa 8.051 pamatā kontrolieris

Šī saite var dot jums priekšstatu par saskarnes.Hope it helps.
Citādi google apkārt, lai kaut ko līdzīgu LCD Info.
http://www.grote.net/bascom/msg13615.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back