LC VCO dizains izmantojot kadence

S

saber890

Guest
Vai ir kādas pamācības, vai pa solim vadlīnijas, kas var palīdzēt, izstrādājot, vai drīzāk liekot togheter LC VCO solis? Es vēlētos, lai VCO ar pēc iespējas labāk lineārās īpašībām, zemu nervozēt, un vēlams ar zemu enerģijas patēriņu. I veida zināt, kā piemērot dažādas analīzes, lai ķēdēm (izmantojot kadence), bet tur nokļūt, man ir nepieciešams zināt, kā vislabāk īstenot LC VCO komponenti togheter, un kādas vērtības piemērot komponentus (L, C, un R daļēji vadi (KTO), barošanas spriegums uc), izmēru un to, ko konfigurācija izmantot Varactor, lai iegūtu plašu tuning diapazonā. Vai ir kādas LC VCO shēmas in kadence pieejams apskatei, testēšana? Man vajag, lai saņemtu pār visiem understaning par to, kā dažādo komponentu darbu togheter .... uz-Saber

Par VCO simulācija, jūs varat atsaukties uz spectrerf kas openbook Cadence Par shematisks, jūs varat atsaukties uz grāmatu par RF dizainu. Mēģiniet mainīt vērtību par VCO un atrast to, ko vēlaties.

In kadence ic dizains rīks, ir paraugs, kā modelētu diferencētu LC VCO, tas ir zem dfII / sampls direktorijā. Jūs varat izlasīt Spectre RF lietošanas pamācību vairāk palīdzēt. Detaļas izvēle,-Mode Varactor ir labs ierīce mainīgo kondensators, induktors un aktīvās ierīces ir atkarīga cik bieži jūsu VCO strādā.

Es vēlos izmantot spirāli induktors, lai modelētu LC VCO. Bet es nevaru izmantot savu izkārtojumu. Cadence liecina, ka tā nevar aprēķināt maksimālo skaitu kārtas. Es domāju, ka es zaudēt dažas iemaņas failus. Var kāds man palīdzēt atrisināt šo kļūdu? Paldies

Vai varat pateikt sīkāk? Kuram paraugi parādīs, kā izmantot izkārtojumu no spirālveida induktors? Paldies

Sveiki, jūs varat sākt ar Razavi vai tom lee saprast pamatus, tad varat izlasīt IEEE rakstiem ali hajimiri tālākai izpratnei VCO mehānismu palīdzību, tad jūs varat izlasīt jaunāko IEEE dokumenti VCO

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back