Layout pamata Info

T

toton

Guest
Čau,

Ir kāda vieta / grāmatā, kur es varētu lietot, lai iegūtu pamata IC izkārtojums zināšanas?

Pateicība,
Samy

Māksla analog izkārtojums

analog izkārtojums pamata

.....

PLZ check this

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=183241

sveiki

MS RAMAIAH College of Advanced Studies viņi piedāvā vienu mēnesi ilgums kursi (MTP-MODULAR Training Program).jāmaksā aroun 5.000 līdz 8.000.

Viens mēnesis ir atmest sufficeint mācīties izkārtojumu un instrumentu sniegto TANNER.
Ja u mācīties ādminis ritms ir vieglāk iemācīties.Kā kādreiz to ir studentu versiju, Tanner avaiable apgūt pamata CMOS DESIGN kā vienkāršiem vārtiem.

Un kā grāmata: CMOS IC izkārtojumu, DAN CLEIN.

izbraukšana analog design by RAZAVI,

DIGTAL Design by Kang,

iet icmaskdesign.co.uk kursu.IVE tikko veikta analogās advanded kursu un tie pamatkurss.Ļoti laba un ekonomiski € 2.500.

Čau,

Izmēģiniet bezmaksas 4 nodaļās, ka es esmu uzrakstījis ar www.eda-utilities.com

CMOS tranzistoru izkārtojums KungFuSveicieni,
Eng Han
www.eda-utilities.com

Jums tikai vienkārši palaist meklētājprogrammu, augšējā labajā stūrī ar tēmu sarakstu lapu un iegūsiet daudz tēmām Tevi interesē!

Jūs varat izmantot datu grāmata jebkuru IC ģimenes, ti, TTL, CMOS šim nolūkam.Tas sniegs jums pamata izkārtojums IC un ārpus tās un functionang blokā.

i ir sended dažas anlog materila šajā gadījumā nepieciešams lejupielādēt izmantot to

Jūs varat arī nodot pamatus VLSi by Neil Weste tā ir laba grāmata, lai saprastu pamat ir

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back