Latch pamatā pulksteni uztvert problēmu Power Compiler

Y

yx.yang

Guest
Hi, Draugi: es satieku problēma, kad, izmantojot Synopsys jauda kompilators darīt Latch pamatā pulksteni uztvert. Es gribu aviod pārrobežu pulksteni domēna datiem, multi-ciklu ceļa datiem un datiem no mikroshēmu ieejas ostā tika izmantoti, lai do pulksteni uztvert varētu aprēķinu. Kaut gan jauda kompilators tomēr izmanto šo signālu darīt pulksteni uztvert varētu aprēķinu. Tā kā pastāv no šiem punktiem partijas manā dizains, es nevaru atrast tos manaully pa vienam. Mans jautājums:): Vai ir kāds spēks kompilatora commond vai variantus var panākt? b): Un kā jūs galā ar šiem brīdim, kad jūs darīt pulksteni uztvert? Vai jūs iekļaut šos punktus, kas darīt pulksteni uztvert iespēju aprēķins? Paldies.

Hi Yang, es stingri uzskatu, ka PowerCompiler noteikti atbalstīs, lai izjauktu savstarpējo pulksteni domēnu un multicycle ceļu dizainu. ). Labāk nodot Power Compiler rokasgrāmatā precīzu komandas rindas. b). Break Pulkstenis Gate ceļu un izslēgt no laika pārbaudi un darīt STA / Power Analysys. Centieties izpildīt dinamisko simulāciju (GLS) notveršanā Power logu un process back-end, lai iegūtu visvairāk atbilst Power numurus. -Paulki

Hi Yang, es stingri uzskatu, ka PowerCompiler noteikti atbalstīs, lai izjauktu savstarpējo pulksteni domēnu un multicycle ceļu dizainu. ). Labāk nodot Power Compiler rokasgrāmatā precīzu komandas rindas. b). Break Pulkstenis Gate ceļu un izslēgt no laika pārbaudi un darīt STA / Power Analysys. Centieties izpildīt dinamisko simulāciju (GLS) notveršanā Power logu un process back-end, lai iegūtu visvairāk atbilst Power numurus. -Paulki
Hi, paulki: Paldies par jūsu atbildi. Es uzskatu, ka, ja jūs izmantojat slēdzeni bez pulksteni selekcijas, barošanas kompilators būs pārtraukums pārrobežu pulksteni domēna ceļš uz pulksteni uztvert nodrošinātu aprēķinu. Lai gan par Latch bāzes pulksteni selekcijas, barošanas kompilators netiks darīt šo darbību. Es nezinu kāpēc. Vai jūs, lūdzu laipni palīdzēs sniegt dažas dažus DC komandu un iespējas, kas var sasniegt šo mērķi. Paldies.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back