Laplass apgriezts?

C

cedance

Guest
čau,

i ir jāzina apgriezto šīs Laplass domēna mainīgais slikti!

laplaceinverse (√ (1 s)) = ?????

i eksperimentēja ar MatLab un saņēma vienu un to pašu kā apgriezto.tas nav aprēķinot ivnerse un attēlot rezultātu, kad domēna ..Vai ir apgriezti pastāv šo funkciju, ja tā Wat tas ir?PLS kāds man palīdzēt iegūt rezultāts!

cedance wrote:MatLab komandu:syms s

f1 = SQRT (1 s)

ilaplace (F1)

ans =ilaplace (√ 1 s, s, t)tā dod atpakaļ to pašu rezultātu kā šis!

Man tas no Mathematica ... tur
ir nekas, ka Beats to simbolisks comp!

C

PS I
couldn't get it dot pienācīgu lateksa o / p vai mathml, tā bija, lai nosūtītu gifs.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

chirkut_iis wrote:

Man tas no Mathematica ... tur ir nekas, ka Beats to simbolisks comp!

C

PS I couldn't get it dot pienācīgu lateksa o / p vai mathml, tā bija, lai nosūtītu gifs.

Es domāju, ka viens no veidiem, kā kontrolpārbaude ir salīdzināt skaitliski aprēķināta un analītiski iegūti pārveidot gabaliem.Tas tā notiek, ka dažreiz atrast analītiski inverses no Laplass pārveidojumus ir milzīgs uzdevums.Tad skaitliskās šķīdums ir vienīgā cita alternatīva.
Tātad, atbilde uz Jūsu jautājumu varētu
1) pārbaudīt skaitliskajai produkciju un salīdzināt ar analītisko viena reģiona interesēs.
2) es mēģinātu aprēķināt sevi, un tas ļauj uzzināt, vai es saņemšu atbildi.In Tikmēr jūs varētu būt satura skaitliskās o / p šajā jomā interesi.Apskatiet šo par vienu un to pašu ...
http://library.wolfram.com/infocenter/MathSource/2691/

U var izmantot Sērija metodi (Taylor vai Maclurin), un veica ģenēriskā algoritms, ka dir tas var radīt problēmu.
Man ir algo, bet es aprunāt likts publiski,

arunmit168 wrote:

čau,i ir jāzina apgriezto šīs Laplass domēna mainīgais slikti!laplaceinverse (√ (1 s)) = ?????i eksperimentēja ar MatLab un saņēma vienu un to pašu kā apgriezto.
tas nav aprēķinot ivnerse un attēlot rezultātu, kad domēna ..
Vai ir apgriezti pastāv šo funkciju, ja tā Wat tas ir?
PLS kāds man palīdzēt iegūt rezultāts!arunmit168 wrote:MatLab komandu:syms s

f1 = SQRT (1 s)

ilaplace (F1)

ans =ilaplace (√ 1 s, s, t)tā dod atpakaļ to pašu rezultātu kā šis!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back