Laivu Speed Meter

S

soon1401

Guest
Kāds ir informācija par to, kā izmērīt ātrumu pārvietojas laivu acurrately?Man ir kāda informācija par vadības ķēdes, bet kam grūti atrast pareizo ātrumu devēja, kas nenonāk saskarē ar jūras līmeņa.Jebkura ideja, kāda veida sensors var izmērīt kuģa ātrumu nepieskaroties ūdens?

Mēģiniet izpētīt datu lapām dažu veidu GPS ierīcēm.
Quote:

integrētu Garmin GPS sensoru, kas nodrošina precīzu ātrumu, attālumu

tas ir diezgan expensif ja izmanto GPS, var būt daži struktūra ir cita ideja par mērīšanas ātrumu laivu un i ir to pašu projektu, lai kontrolētu ātrumu laiva, kā par izmantojot digitālo kompasu mēs pasākums attālumu un laiku neded šādu attālumu, tad mēs pasākums ātrums?
jebkura struktūra var palīdzēt man

Kā par izmantojot WINDSPEED.Jūs varat izmantot ultraskaņas sensors, lai noteiktu WINDSPEED un faktoru tukšgaitas vēja ātrums.Es domāju, ka EEP magazine bija raksts kādu laiku atpakaļ, es redzētu, vai es varu to atrast un augšupielādēt.

Mērīšanas vēja ātrums, lai izmērītu ātrumu laiva nav laba ideja kā ideāls vēja ātruma (ja kuģis stāv vēl), arī addes vai atņem sākotnējo ātrumu dēļ laiva.ir veids, kā es domāju, ka tā būs noderīga, varat izmantot metodi, ko izmanto optisko peli, lai atrastu ātrumu laivu vai izmantojot akselerometru.

Sveicieni,
Puvi

puviarasu rakstīja:

Jūs varat izmantot metodi, ko izmanto optisko peli, lai atrastu ātrumu laivu vai izmantojot akselerometru.

Raugoties formula no iepriekš saites šķiet, ka jums ir nepieciešams daudz spiediens, lai iegūtu kādu ātruma indikācijai.Kas par to, kad kuģis būs 10 km / h?
Es domāju, Pito caurules uz laiva ir joks.

Ļaujiet ūdenim ieplūst nelielā mēģenē ar spiediena sensoru atpakaļ.Kalibrē jūsu dati Knotts vai mph.

Dažas šūnas saites slodze: http://www.omega.com/toc_asp/subsectionSC.asp?subsection=F04&book=Pressure

http://www.transducertechniques.com/

Gaisa kuģošanā lietojamie Venturi caurule, kas ir doba cilindra ar mainīgu iekšējo diametru.Spiedienu starpība starp diviem diametriem, kas tiek izmantoti, lai aprēķinātu gaisa ātrumu.Viena no problēmām ar izmantojot šo uz ūdens kuģis pārklājums dzīvnieku dzīvības, kas veidos no iekšpuses un mainīt rādījumus.

Ja jums ir kas darbojas jūras ūdeni, ir pierādīta metode.Jūras spēku kuģos izmanto detektors sauc Rodmeter.

Rodmeter ir spole iekšpusē ūdensizturīgs apvalks.Virsmas apvalks ir divi kontakta pogas.Pastāvīgs magnētiskais lauks ir izveidota ar spoli.

- Kā, kad kuģis pārvietojas pa ūdeni, diriģents (jūras ūdens) ir griešana caur magnētisko lauku, ko rada spole.
- Diriģents pārvietojas magnētiskajā laukā rada potenciālu starpība starp diviem galiem un diriģents.
- Izraisīta sprieguma parādās pa divām kontaktu pogām ārpusē rodmeter apvalku.
- Mērījumi un displeja shēmas pārveido spriegumu ātruma vienībām.

Ir daudz variantus rodmeter.Daži no tiem ir veidota kā mazs spārnu formas antenām, kas stick ārā no laivas vai kuģa korpusa.Daži ir uzstādīti vienā līmenī ar korpusa.

Ir vēl viens, sarežģītākas, metode, kas arī var izmantot ar lielu precizitāti jebkura veida ūdens.Jūs varat mount ultraskaņas pārveidotāju gan priekšpusē un aizmugurē laivas.Jūs impulsa priekšējā devēja, un pasākuma laikā, lai noteiktu impulsa aizmugurējā devēju.Laiks, kas vajadzīgs ultraskaņas impulsu sasniegt aizmugures devēja caur ūdeni būs fuction par ātruma laiva.Šī ātruma mērīšanas parasti ar precizitāti līdz 0.1knot.

Hi jums
Es domāju, ka Pito caurules ir OK.
Bet šis ir vienkārši: Lietot GPS.
datu lauks RMC GPS atgriešanās ātrums 0-300 jūdžu stundā.Nav Sensor vai izmēģinājuma cauruli

vfone rakstīja:

Raugoties formula no iepriekš saites šķiet, ka jums ir nepieciešams daudz spiediens, lai iegūtu kādu ātruma indikācijai.
Kas par to, kad kuģis būs 10 km / h?

Es domāju, Pito caurules uz laiva ir joks.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back