Lai sāktu ar CCS

D

debutpic

Guest
Hi visiem Līdz šodien, es programmēt ar PSP (melabs), bet tagad es gribu iemācīties C valoda, mana izvēle ir CCS kompilatoru. Par manu pirmo progam es vēlos izmantot LCD, lai parādītu "Hello World", bet norādījums ir vienāda (lcdout melabs), kā padarīt? Vai jūs varat sūtīt man maz programmu es izmantoju kuģa, un nākamo savienojumi RB7-> DB7 RB6-> DB6 RB5-> DB5 RB4-> DB4 RB3-> RS RB2-> E thank ir iepriekš

printf (LCD_PUTC, "hello world"), tas ir tā. Arī lūdzu, pārbaudiet c: \\ program files \\ picc \\ piemēri katalogs (ex_admm.c, ex_lcdkb.c) ir LCD lietojumprogrammas. šos failus. Saskaņā ar lcd.c (šis fails ir virzītājspēks LCD) c: \\ program files \\ picc \\ drivers / / Kā definēts šādu struktūru pin pieslēgums ir šādi: / / D0 ieslēgt / / D1 rs / / D2 rw / / D4 D4 / / D5 D5 / / D6 D6 / / D7 D7 / / / / LCD pins D0, D3 nelieto un PIC D3 netiek izmantota. U var izmantot PORTB vai PortD, LCD ostas ar definētu lcd.c failā Regards.

paldies ir par jūsu atbildi, lūdzu, jūs varat sūtīt man failu lcd.c modificētas salīdzināt viņu ar oriģinālo failu vēl viens jautājums, es nevaru izmantot LCD bez vadītāja lcd.c, jo, lai parādītu šo mazo "Hello World", ir jāņem daudz flash atmiņas nē?

Čau, Jums vajadzētu ietver nepieciešamos header failus, lai code.For piemērs ir jūs izmantojat lcd, jums jāiekļauj instant lcd header, piemēram, # include Ja jūs apnikt optimizēts kods, es dzirdēju, hi-tech ražo vairāk optimizēta un īso kodu vs ccs.I didn ' t mēģināt to, bet dzirdējis. Veiksmi;) Analyzer.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back