LabVIEW & Hameg 8112-3

N

NiC

Guest
Sveiki, es vēlos izmantot Hameg 8112-3 multimeter ar manu LabView 6.1. Vai ir kāds gatavs vadītāja, vi? Ir kāda apmācība kā veidot vienu?

Šeit ir autovadītāji vi 's), kuru es saņēmu no Hameg .. dažādām versijām LabView ..

Es lietoju 6.1 un kad mēģinu izmantot polymeter i atvērt un vadīt: Piemēram es gribu veikt pasākumus Voltage. Es izmantoju no HM8112 blakusproduktiem 3.llb sekojošo šādā secībā: HM8112-3_Open_VISA_GPIB.vi, HM8112-3_Set_Function_Range.vi un tad es atvērt no HM8112 blakusproduktiem 3_DataRead.llb uz HM8112-3_Read.vi bet man pieprasījumā Field: " KĻŪDA: NĒ ". Vai ir kaut kas man trūkst šeit? Arī ja i izmantot dažus no piemēriem: HM8112-3_Get_Info-Data-Read.vi: man ir kļūda: "VISA Write in.". Kā es lasīt pie NI lapa:.. "Šī kļūda parasti notiek, kad jūs rakstāt lielu datu apjomu Jūs saņemsiet šo kļūdu, ja tas notiek ilgāk nekā noklusējuma timeout nosūtīt savus datus, vienkāršākais risinājums šai problēmai ir palielināt noklusējuma vērtību jūsu VISA Sesijas. Jūs varat izdarīt, izmantojot VISA Set timeout VI kas atrodas uz VISA Advanced paletes in LabVIEW. " šeit hττp :/ / digital.ni.com/public.nsf/allkb/874B379E24C0A0D686256FCF007A6EA0 Vai varbūt kāds ar ASCII String kas tiek nosūtīts jāraksta pie polymeter problēma? Es mēģināju mainīt taimauta laiku, bet nekas nav mainījies ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back