Labāko programmatūru integrētu attīstības instruments, Xilinx FPGA

A

absm

Guest
Lūdzu ieteikt labāko programmatūru integrētu attīstības instruments Xilinx FPGA s Paldies!

sākt ar Xilinx ISE 5,1 varētu darīt .. ja u ir iespēja izmēģināt uzlabotas funkcijas 7,1

Es neesmu pārliecināts, ko jūs domājāt ar "best". Es iesaku sākot ar Xilinx ISE 8.1i. Tā ietver visus instrumentus, jums ir nepieciešams. WebPACK versija ir bezmaksas, bet tas atbalsta tikai mazāku FPGA ierīces. Pilna Featured Foundation versija maksā apmēram $ 2500 ASV. Jūs varat izmantot ABL kompilators iekļauts ar ISE. To sauc XST, un tas darbojas diezgan labi, bet daži folks vēlaties Synplicity Synplify Pro. Tas ir dārgi, apmēram $ 19.000 ASV. ISE ietver modelsim XE, gaisma "Xilinx Edition" HDL simulators. Pilna Featured modelsim SE ir daudz ātrāks, bet izmaksas ap $ 20.000 ASV. ISE arī savu iebūvēto "ISE simulators", bet iepriekšējā versija bija vienkārši šausmīgs, un es neesmu mēģinājis 8.1i versiju.

[Quote = absm] Lūdzu ieteikt labāko programmatūru integrētu attīstības instruments Xilinx FPGA s Paldies [/quote] Šeit ir labākais! Xilinx ISE WebPack v.7.1.i plus servisa pakotni 4 sintēzei, programmēšana uc Stabils, ātrs .. . vislabāk. Pieejams par brīvu no Xilinx mājas lapā. Simulācijas izmantošana modelsim XE, kas ir pieejams par brīvu no Xilinx mājas lapā. Nav jaunāku versiju ISE - WebPack 8.1i, bet tas ir daudz daudz daudz ... bugs, pat Service Pack 1, ka viņi ir tikko atbrīvota. Tātad darbs WebPack 7.1i + SP4 un ir jautri.

Tas ir labāk izmantot jaunākās rīku pats pārdevējs. Es recommned izmantojot Xilinx ISE 8,1 bet nav tās izmantot savu dienesta Pack1, jo tas ir dažas bugs.

Man nav uzskriet nopietnas problēmas ar 8.1i vai SP1. Kas ir bojāta? Es nevaru izmantot 7.1i (jebkuru pakalpojumu iepakojums) ar manu XC2V6000 projektiem, jo ​​7.1i laiks orientētu Mapper pieņem nepareizu reizinātāju ātrumu, un aborts notiek ar "nav iespējams ievērot termiņus" ziņojumu. Ātrums bug pastāvēja 6.3i pārāk, bet ka Mapper bija daļēji nekaitīgs brīdinājums (nevis Pārtrauc), un tad turpināja PAG, kas strādāja labi. Bug beidzot noteikta 8.1i.

[Quote = VirtualThread] Tas ir labāk izmantot jaunākās rīku pats pārdevējs. Es recommned izmantojot Xilinx ISE 8,1 bet nav tās izmantot savu dienesta Pack1, jo tas ir dažas bugs. [/Quote] Vai tu esi mēģinājis palaist jaunāko versiju? Esmu. Es ne uzskaitīt visus bugs šeit, bet ... šī programmatūra ir tikai nedarbojas:: Es esmu mēģinājis ļoti vienkāršu dizainu un ...! tas ir odiously strādāt ar šo programmatūru (es domāju jaunākā versija). Un kāpēc tu domā, ka viņi izlaida SP1 tik ātri - tikai tūlīt pēc bāzes versiju? Man patīk WebPack. Tas ir ļoti labs programmatūru un tas ir ļoti viegli strādāt ar to. Kopumā. Jo īpaši - Es ceru, ka Xilinx būs noteikt to bugs ļoti drīz. Līdz tam brīdim es ieteiktu - vienkārši izmantot veco stabilu versiju. (Es ne komentārus atbalsts lielākām ierīcēm, bet lielākā daļa dizaina vecā versija darbojas tikai perfekti). Un visbeidzot: viss lietas es teicu, ir manas personiskā viedokļa. Tā ir jūsu izvēle, lai izlemtu, ko darīt. Lai jums veicas

uglyduck, 8.1i problēmas redzat, tie ir projekta vadītājs GUI, vai kompilators / Mapper / pag instrumenti? Es nelietoju Projekta vadītājs, tāpēc es nevarētu redzēt jebkurā bugs tur. Xilinx parasti izlaidumi servisa pakotni, ļoti drīz pēc tam, kad kuģis CD-ROM. Tas, iespējams, ietver bugs konstatēts ražošanas diskus. Man ir daudz labāk veicas ar agrīnu 8.1i nekā es ar agrīnu 7.1i. Tikai gadījumā, es glabāt četras versijas instalēt: 4.2i, 6.3i, 7.1i, 8.1i un. Pārslēgties starp tām, mainot vienu vides mainīgo.

kāpēc dont jūs izmantojat projekta vadītājs? un kā jūs sintezēt, karte, nominālvērtība un īstenot savu dizainu

Es nicinu interaktīvo saskarnes izstrādes rīkus. Es palaist ISE no komandrindas makefile, kas darbojas XST, ngc2edif, ngdbuild, karte, trce, nominālvērtība, un tad bitgen. Tas dod man kompakts kontroli pār visiem soļiem, un man nav galā ar jebkuru projektu vadītājs quirks. Lai sāktu jaunu projektu, es rakstīt ABL un UCF failu, mainīt FPGA daļa numuru un ierakstiet "marka". Ja man nepieciešama nekāda īpaša arī apstrādāti (piemēram, apvienojot bitu plūsmas uz lielāku projekts), es vienkārši pievienot stuff makefile. Makefile darbojas ar visiem ISE versijas kopš 6.1i par. Gadījumā, ja Jums ir interese par "marka": http://www.gnu.org/software/make/manual/make.html

@ Echo47 Parasti lielākā daļa dizaineru, it īpaši iesācējiem, izmantojiet Project Navigator. Man, personīgi, izmantojot komandrindas nav nekādas jēgas. Varbūt es neesmu, ka daudz pazīstami ar produktu. Bet anyway. Cilvēks vienkārši lūgts par labāko programmatūru IDE. Es piedāvāju viņš nav higl līmeni guru šajā jomā, un es ierosināju stabila versija, lai gan ir daudzas labas lietas ne vēlāk kā viena. Attiecībā uz lietas: Es izmantoju Project Navigator par katru manu projektu, un es domāju, ka ir daudz lietas, noteikt. Tas arī viss. Cheers:)

Man vienkārši bija atbildēt samcheetah jautājumu. ;) Jā, Project Navigator ir labs iesācējiem un dažas pilna laika lietotājiem. Es to uz pāris dienām, kamēr mācīšanās ISE.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back