Labākais un vienkāršs launguage kārtas, parrellel un USB ports

P

Picstudent

Guest
Hai Mans darbs ir galvenokārt Microcontroller saistīto produktu attīstību. Man nav daudz pieredzes datoru programmatūru. Tikai Daži pamata pieredzi C un izmanto dažas paketes uzstādīšanas pieņemšanu un Autorun CD radīšanu. Es gribu mācīties Windows bāzētu programmatūras pakete, kas es varētu izmantot, lai izstrādātu priekšējā galā pieteikumus mans mikrokontrolleru balstās ierīces vai programmas, piemēram mikrokontrolleru ierīce programmētāji vai kādu datu reģistrēšanas pieteikumus, kas ir saskarnē ar datoru, izmantojot seriālo, parrellel vai USB porti. Ceru, ka mans mērķis ir skaidrs. Es meklēju pietiekami lietotājam draudzīgu programmēšana envirnment kas ir dažas labas vieglu kontroli pār sērijas, parrellel un USB porti. Kas jums experinced inženieru, izmantojot šādā situācijā, un kas jums padomu manam mērķim? Ar pateicību un uz picstudent

Hi ~ ~ Es domāju, ka jūs varat izmantot. NET Framework, lai padarītu šāda veida pieteikumu, ja vēlaties izpildīt pieteikumu MS Windows. Man ir izmantoti Visual C + +. NET. Tie nodrošina iedibināta bibliotēkām par savu darbu.

Man būs izmantot Visual Basic 6 RS232 un USB2.0 kontroli. RS232 nav sarežģīta, un jūs varat atrast noderīgas lietas internetā un dažas grāmatas par šo forumu. USB īstenošana ir veikta, izmantojot, piem. FTDI mikroshēmas FT245BM, kas ir windows draiverus VB6, C + + un daudzas citas programmas (dll un virtuālā com port).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back