labākais PCB dizaina pakete zem linux

W

webmaster_ph

Guest
hi puisis edaboarders, es esmu meklējot labāko PCB dizaina pakete Linux. kritēriji ir: izmantošanas vieglumu, ātrumu, zemas sistēmas prasībām pls. sniegt ieteikumus.

izmantot GEDA tas includs gschem par shēmas zīmēšanas un PCB PCB zīmēšanas un daudz ko citu. arī u var izmantot kicad. tā ir arī pilnīgs eda suite. gan programmatūras r ļoti laba, un tas Dows darbu. arnab/vu2bpw

Arī ērglis ir tur linux. jūs varat darīt, double sided dēlis ar ērglis ar platību ierobežojumiem. arnab/vu2bpw

Es izmantoju Kicad, complexe sākumā, bet ļoti labi pēc pēc to mini tiešsaistes apmācība Ļoti labi paketi. un augstskolu nauda arī tērēt Sunny San

hi puisis edaboarders, es esmu meklējot labāko PCB dizaina pakete Linux. kritēriji ir: izmantošanas vieglumu, ātrumu, zemas sistēmas prasībām pls. sniedz ieteikumus
. centos Geda un Eagle izkārtojumu un shematisks. Arī es mēdzu Allegro (ORCAD) un varu teikt, ka ērglis (tās cena), noteikti ir laba izvēle. Ja jums ir pietiekami daudz (ekstra) naudas Allegro ir labākais!

Man ir izmantoti Eagle PCB profesionally vairākus gadus. Tas ir labi izpildītas, produktu un ļoti viegli iemācīties un izmantošanu. Tas ir ļoti efektīvs komandrindas interfeisu, papildus velciet un nometiet. Vienīgais trūkums ir tas, bibliotēkas vadības, bet, kad jūs nolietot uz to, ka nav parādīt aizbāzni. Lai gan man nav izmantojuši nevienu no citu iepakojumu ar Linux, es ļoti ieteiktu Eagle.

Hello Friends, kura no tām ir labākais projektēšanas multi-layer PCB? Kura no tām ir Gerber materiāliem izejas?

Es, izmantojot kicad, uz diviem slāņiem un 4 slāņi PCB, un es esmu ļoti laimīgs. Es izmantoti gadiem Protel, izmantojot tikai 50% no tās spējas, kicat I use 90%, un tas ir labs priekš manis. Labs domā, ka jūs varat padarīt savu skriptus vai programmatūru, lai rīkotos tieši tas failus, jo ir tekstuālu. Tā, piemēram, ja vēlaties mainīt visus caurumu, lai viena vērtība, to var izdarīt ļoti viegli. Lollo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back