labākais antena RFID lasītājs (tas nav tag RFID)

F

freqzt

Guest
Hi all, Es gribu dizains antena RFID lasītājs. Šis lasītājs darbojas 2,4 GHz. Joslas platums ir 2,4-2,4835 GHz. Kas ir labākais antenas man būvēt? Antenas jābūt virziena modeli. Simulators, pieejams manā laboratorijā ir HFSS un Micro-Stripes. Tas ir jādara 1 mēneša laikā no tagad. Man tiešām ir nepieciešama jūsu palīdzība. Ja kāds ir piemērs antena, kas man ir nepieciešams, varat koplietot šeit.

Jūs runājat par ļoti maza joslas platumu, jūs varat izmantot jebkuru nelielu joslas platums antena. Galvenā problēma ir jums nepieciešams virzības, varat izmantot izdrukāt Yagi-Uda vai vienkārši doties Microstrip fāzētu bloku, lai iegūtu virzības jums ir nepieciešams.

Ja man būtu kaut ko tiešām ātri es iegādātos standarta peļņu ragu, no kāds, piemēram, MI tehnoloģijas. Jūs varat pievienot pierunāt, lai viļņvada pārejas posmā, koaksiālo barības ir ērtāk. Priekšrocība šeit ir tāda, ka tas tiek darīts un labi dokumentētas. Ieguvums būs tuvumā 15 dBi un antenu būs ļoti spēcīgs un samērā viegli uzstādīt. Jums tiešām ir jāstrādā, lai to sabojāt. Kad jums ir kāda papildu laiku, jūs varētu dizains kaut ko citu. Es zinu, tas ir dizaina forums, bet man patīk domāt par mūsu darbu, kā risināt problēmas ātri. mēģināt meklē šeit: h ** p: / / www.mi-technologies.com/catalog/antennas/s12ghorn.pdf meklēt Standarta iegūt antenas, iespējams, nāks klajā ar duci citiem avotiem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back