Labākās RTOS

H

HO2a

Guest
Salam

Kāda ir atšķirība starp RTOS produktu, citu vārdu

- Kas ir labākais RTOS par 8051?
- Kas ir labākais RTOS par PIC?

un kādēļ?

Salam

Hi,

RTOS parasti izmanto, lai risinātu sarežģītākus kodu.
Piemēram, ja jums ir vairāk vairāki process būs viegli pārvaldīt ar RTOS.

Ir daudz RTOS availabe 8-bit Mikrokontrolieri.

Parasti PIC un Atmel microcontrollers ir ņemot mazāk atmiņas.Tātad mums ir jābūt uzmanīgiem, kamēr izvēloties RTOS par viņiem.

Salvo tērpi gan.

UCOS-II arī Uzvalki, bet tikai PIC 18 sērija tiks atbalstīti.

Sveicieni
Gopi

Salam,

Mēs plānojam izmantot uCOS-II mans darbs.

Pārbaudiet www.ucos-ii.comBye

Par PIC18, varat izmantot PICos18: www.picos18.com.
Sveicieni
Bertrandd

TinyOS ir arī labs bezvadu tīkla sensoru, jūs varat mēģināt to instalēt, lai pārbaudītu sensoru

hi,

RTOs skolēns ir, labāk var izvēlēties Salvo RTOS.šis labākais un labs mikrokontrolleru / DSP pamatā rtos pieteikumu.

tā atbalsta 8051 balstītas lietojumprogrammas, piemēram, 8051, Atmel ....
PIC mikrokontrolleru, ...PIC 16F877
.

U vēlaties vairāk informācijas lejuplādēt www.microchip.com appliation piezīme APN 0777.uz multitasking RTOs piemērošanai

Es nezinu, kas RTOS ir labāk 8 bitu mikrokontrolleru bet es domāju, ka jūsu izvēle ir atvērtā pirmkoda bezmaksas RTOS.lai jūs varētu iedziļināties tā dziļums viegli.
ir Salvo bezmaksas?

salvo nav brīva, tā izmaksās apmēram 1250 $ ar pirmkodu.

ja vēlies kaut ko par brīvu, tad mēģiniet http://www.freertos.org/

hi visiem
wat Karan teikt par mikro kontrolieris rtos ir labākā pieeja, man bija gājusi cauri
labāk iet uz www.pumpkininc.com un chek tur u saņems visu info par pic un citu kontrolieris tās labākās, u var saņemt bezmaksas salvo lejupielādēt, bet u paradis iegūt pilnīgu pārliecinamies, ka u var izmantot max

izmantot uCOS-II, jo tā ir labi dokumentēta un ir ieguvuši grāmata

Es domāju, ka "RTEMS" ir labs, jo RTEMS ir reāls RTOS, un tas atbalsta daudzas ierīces.Pievienots pēc 2 minūtēm:turklāt govenment mājas lapa ir http://www.rtems.org/
jaunā versija ir RTEMS 4,7

Hello,
Jums ir nepieciešams definēt "best", pirms jūs uzdodat jautājumu kā šis.Kas platforma jūs lietojat, un kāda attīstība rīku?Vai jūs vēlaties tērēt naudu par to?Parasti bezmaksas RTOSs ir grūtāk izmantot, bet tirdzniecības uzņēmumiem izmaksas ir daudz naudas.Daži kompilatori nāk ar ietverti rtos, kas var būt pietiekami, lai jūsu vajadzībām.Daži plakāti šeit Jums sniedz operētājsistēmām, kas ir par 16/32 bitu procesoriem "RTEMS," ir viens piemērs.
Labākais padoms es esmu redzējis šeit ir uCOS II, jo, kā jūs veidot tā, jūs varat lasīt par to, kā arī gūt izpratni par to, kā izmantot tas ir labi.Tas ir teikt, picOS18 vai freertos, iespējams, ir vērts meklēt.Salvo ir demo versija, ka, iespējams, ir ātrākais, lai piecelties un darbojas.
Visticamāk, jūs varat saņemt, ko ar vienkāršu plānotāju, kurā jūs varat rakstīt pats.RTOS ir labi piemērota progr, kur laiks ir kritisks: auto-piloti, un medicīnas iekārtas, kur laiks bojājums var Burtot katastrofa.Gandrīz visiem hobijs projektiem, plānotājs ir pietiekami.
Tikai mans divi centi,
Robert

Es vienmēr domāju, ECOS, ucos un itron ir labākais.citi maksā

UCOS ir problēma, tā nav round robin, mēs nevaram būt uzdevumus pašu prioritāti un izpilda tos regulāri.
Kā jūs risināt šo problēmu UCOSII?

UCOS II Tāpat nepieciešams vairāk RAM, piemēram, ATmega64 ar 4K Int RAM nepietiek UCOS-II, mums ir nepieciešams pievienot ārējo RAM, kāda ir jūsu ideja?

> UCOS ir problēma, tā nav round robin, mēs nevaram būt uzdevumus, tajā pašā> prioritāti un izpilda tos periodically.How jums atrisināt šo problēmu> UCOSII?Lūdzu pasakiet man, ja jūs vēlaties, lai izveidotu tādu pašu prioritāti?
lai es var parādīt jums.Manā gadījumā, piemēram, 4 gab Septiņi Segmen parāda un 4x4 tastatūru.
Izmantojot to pašu I / O kurām viena prioritāte ir svarīga?Es domāju, ka tas pats.
Varat iestatīt septiņus segmen liecina augstā prioritāte un ISR ar tastatūru.Vai tas pats uzdevums var darīt divas veikt divus process.Teorētiski mēs varam teica vairāk vājāks nekā citiem.
reālajā pasaulē, es domāju, ka ucos ir pietiekami.> UCOS II arī vajadzēs vairāk RAM, piemēram, ATmega64 ar 4K Int RAM nav
> Pietiekami UCOS-II, mums ir nepieciešams pievienot ārējo RAM, kāda ir jūsu ideja?
Jūs varat aizvērt dažus var tad, ja jums nav izmantot.
piemēram karogs semafors vai citi, kas ir u neizmanto attiecībā uz pieteikumu.
RTOS tikai ieteicams 16 bitu vai augšējo.
tas ATmega64 ir 16 bitu vai 32 bitu?
Kā es zinu, RTOS, izmantojot apstrādes sarežģīts uzdevums.
Vienkāršiem uzdevumu varat izmantot manuālo vienu.
Valsts procesu vai citu tehniku.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back