labākā valsts Eiropā iegulto

W

welove8051

Guest
sveiki draugi, ceru, ka šī ir īstā vieta šim amatam.i am darbojas neliels uzņēmums iesaistīts izstrādā projektus (studentiem) / produkti, izmantojot 8051 sērija mikro kontrolieri Chennai.Es zinu iespēja nav ierobežojums šajā jomā Indijā, bet man patīk strādāt Eiropas valstīs.lūdzu, dalīties ur domas komentārus par šo amatu.
1.kas ir labākā valsts Eiropā iegultiem jomā, tas ir Spānijā, Francijā vai Vācijā.vai ir kāda cita valsts, labāk nekā trīs šos

2.ir zināšanas 8051 ir pietiekama, vai arī būtu vairāk kā avr vai pic vai rokas utt

3, ko par dzīves dārdzību un augstāko izglītību.

lūdzu, izstrādā.ceru, ka ur atbilde palīdzēs man un citiem lietotājiem.

uz
kJ

Im arī interese par zinot ekspertu atzinumus par šajā jomā.Kāda būtu labākā valsts Eiropā iegulto sistēmu?

Paldies!

Vācija, Anglija un varbūt Francijā un Holandē. Jums vajadzētu arī zināt, ka šajās valstīs inženierzinātņu līmenis ir diezgan high.Also dažas no šīm valstīm ir pašām savi Mikroprocesoru mannufactury nozari. Tās izmantošana mikroprocesoru, ka jums nekad nav ganāmpulkam.

Eiropas Savienība (iespļaut!) Uztur tīmekļa vietnes ar milzīgu daudzumu statistikas
dati.Dažreiz tās pat iespējams atrast to, ko jūs meklējat.

Izmēģiniet meklējat par Alta Vista par atslēgvārdiem ar ES meklēšana - un urbt uz leju
ko jūs atrast.

I dont zināt kaut ko īpašu norādīt jums, bet es ceru, ka tur būs
kaut kas interesē, ja jūs varat atrast to.

domkrats

Bulgārija un Rumānija ir viens no labākajiem valstu iegulto.Ir ražošana datorus, mobilos telefonus, automašīnas utt šajās valstīs

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back