L6203 DC MOTOR kontroles problēmu

A

atom06

Guest
Sveiki, es vēlos, lai kontrolētu 4A līdzstrāvas motors ar divvirzienu ceļu ar PIC16F877A tomēr, man nav saprast, ievadi tapas 5,7 līdz 11.In dažas neto vietās ir norādīts, ka pin5 ieejas un pin 7 ir PWM, Tomēr, kvadrātveida viļņu šo tapas jābūt invertētā veidā (skat., ka pielikumu) datu lapas, es neredzu šo izskaidrojumu.. I wrote šādu programmu Tomēr tas nedarbojas. PWM inversijas var izdarīt pēc shematiska tomēr, es nevēlos izmantot loģiku vārtus. ----------------------- -------------------------------------------- # ietvert # ietvert # drošinātājus NOWDT, NOWRT, NOPUT, NOBROWNOUT, NOLVP, NODEBUG / / # drošinātājus HS / / Ātrgaitas Osc (> 4mhz) # drošinātājus NOPROTECT / / Kods nav pasargāti no lasīšanas / / # drošinātājus NOCPD / / Nr EE aizsardzības # lietošanas kavēšanās (pulksteņa = 20000000) # lietošanas RS232 (pārraides = 57600, paritātes = N, xmit = PIN_C6, PS = PIN_C7) baitu ievade [3], int i; spēkā neesošu main () {while (patiess) {(i = 0; i

Sveiki, es domāju, ka jūs varat kontrolēt motors vai nu veidā. Šajā datu lapā, jūs braucat viens ievades ar PWM, saglabājot citiem ievades ir nulle, un ja vēlaties mainīt, ieejas signālu pretēja tikai, mainot virzienu vadības signālu līmeni; visu laiku saglabājot nodrošinātu augstas. Jūs varat simulēt šo nosacījumu, izmantojot divas PWM izejas (dārgs alternatīvu) par mikrouzņēmumu, tur viens no tiem ir nulle stāvoklī laikā, vai izmantot līdzvērtīgu loģiku norādīts datu lapā. Attiecībā uz Datu lapa ķēdes, jums pilnu PWM ātruma kontroli. Attiecībā uz pieeja parādīts vietās, piemērojot apgriezts PWM ar izejvielu vienu, braucot dzinēju divtaktu režīmā un virziens ir mainījies par 50% ciklu no PWM, nav nepieciešams, lai būtu atsevišķu mazliet par tiešās vadības, bet jūsu kontroles diapazona ir samazināts uz pusi. Regards, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] Laktronics [/url]

Hm, i got problam, ka es izmantoju akumulatoru MCU līdzstrāvas motoru un L6203, kad es sāktu motoru MCU restartēts, jo, ka augstais tekošā ka motoru nepieciešamību un doint jauda uz leju MCU. pārbaudītu, ka jūs izmantojat divas dažādas mehānisko piegādes un citu MCU, vai vienkārši izmantot lielas akumulatoru.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back