M
mostafa ahmed
Guest
Dārgie puiši, es esmu darījis, vienkāršu shematisks, izmantojot Xilinx programmu un kad es izmantot modelsim ir kļūda, bet es nezinu, kāpēc šo kļūdu. # Lasīšana C :/ Modeltech_6.0d/tcl/vsim/pref.tcl # / / modelsim SE 6.0d Apr 25 2005 # / / # / / Autortiesības Mentor Graphics Corporation 2005 # / / Visas tiesības aizsargātas. # / / # / / Šis darbs satur komercnoslēpumu un # / / patentētu informāciju, KAS IR ĪPAŠUMS # / / AR Mentor Graphics Corporation vai tās licencētāju # / / un tas ir pakļauts licences noteikumos. # / / # Do {test2.fdo} # ** Brīdinājums: (vlib-34) bibliotēkas jau pastāv "darbs". # Modelis Tehnoloģijas modelsim SE Vcom 6.0d sastādītājs 2005,04 Apr 25, 2005 # - iekraušana lietošanas standartu # - Loading pakete std_logic_1164 # - Loading pakete numeric_std # ** Error: (Vcom-19) Neizdevās piekļūt bibliotēku "unisim 'ar" unisim ". # Nav šādu failu vai direktoriju. (Errno = ENOENT) # ** Error: C :/ Modeltech_6.0d/win32/vcom neizdevās. # Kļūda makro ./test2.fdo line 5 # C :/ Modeltech_6.0d/win32/vcom neizdevās. # Kamēr izpildes # "Vcom-nepārprotamu -93" testsh.vhf "" Lūdzu, palīdziet man. Paldies jau iepriekš.