lūdzu, palīdziet man, lai padarītu Acusition sytem

V

vjfaisal

Guest
čaui wan, lai mana Acusition sistēmu EEG datus, un tā ir jābūt 8-kanāliem.Kā EEG smadzeņu signālu ir mikro volti, so i ir izmantot amplifire ar augstāko iegūt ....uptill šo zināt ....... bet

Es gribētu zināt, kādi būtu ķēde, sastāvdaļas, ierīces vajadzētu pievienot tās shēmas diagramma.

lūdzu, palīdziet man, ja kaut viena ir kāda ideja, jo tā ...........

ar laba vēlējumiem

Orange wprowadza Samsunga Galaxy Tab w ofercie dla klientów biznesowych - Business Everywhere. W taryfach dla prywatnych urządzenie ma pojawić się wkrótce.

Read more...

Nu, kā jūsu prasība vislabāko dizains īstenošanu var izdarīt, izmantojot OP-ampēriem, kā jums ir iegūt ļoti ļoti liela, lai palielinātu milivolts lai spriegumi no ievērojama vērtība ... pēc tam, kad esam
palielinājuši līmeni spriegumiem Jūs varat vai nu izmantot Analog to Digital Converter kopā ar mikrokontrolleru kas tad klāt dati par dažu ievērojamu mediju ... labākais risinājums būs izmantot PIC mikrokontrolleru kā daudziem PIC ģimenē ir builtin ADC, ko var izmantot. ..
tad programma no mikrokontrolleru var būt tādas, ka tā savus datus vai nu LCD Pannel vai tas kontrolē daži mehāniska pildspalva ar graph to uz papīra

čau

ya i ir darīts this.but pie izejas donot iegūt labu signālu, jo Akustiskā ... lai ka esmu izmantot zemas caurlaides filtru, bet vēl nav skaidrs, .............

Lūdzu, iedodiet man ideja, kā, lai novērstu troksni 50 Hz, un citiem sīkiem artifacts par signālu, jo iecirkņa lai i ir labs signāls.

sveicieni

Čau,
u var izmantot iecirtums filtra, lai novērstu varas troksnis ir 50 Hz.pateicība
sawaak

Atvainojiet manu draugu.bet pareizi dicttion ir "iegūšana".Labu veiksmi

varat izmantot TI 16 bitu sigma delta ADCs, ka ir iekšējās 50/60Hz iekšējo digitālo noraidījums filtri

vjfaisal,

Digital filtrēšanas ir ieteicams, jo to spēju, tā jums ir nepieciešama izvēle microcontrolers ar lielu summu, VIC, piemēram, ieroču vai DSPs.

Tā ir laba izstrādāt iepriekš pastiprinātājs tuvu pacienta galvas, lai samazinātu antenas effect Stiepļu legh no zondes kabeļu, ņemot vajadzīgi signālu kondicionēšana.

Tas ir viss, es atceros, kamēr.

arī jūs mēģināt iegūt EEG signāli, kas ir reāli zems milli volti, tādēļ ceļojuma laikā no EEG Siksna uz pārējo iecirkņa starp vidi rada lielu troksni pār tiem mazajiem signālus ceļojumā caur kabeli, tad, kad tu centies paplašināt un izfiltrē signālu trokšņa ir arī pastiprina un filtrē ... labākais risinājums būs tāds, ka jūs pirmo reizi izmantot dažas pastiprinātājs pie staps tas ir siksnu vajadzētu būt dažas pastiprinātājs, kas varētu pastiprināt signālu ļoti sākotnējās un pēc tam nosūtiet to kabeli ... šādā veidā signālam būs vairāk nekā tikai daži milli volti un vēlāk šo lielo signāli būs vieglāk tikt fitered un sakārtoti ... tā, lai paraugs būtu kaut kas līdzīgs

siksna-> amplifier.........cable.........filter / kontrolieris / furthur pastiprinātājs / printeris / etc

hi jamshaid

laipni, paskaidrojiet man, kas ir starp ...........sveicieni

Hi vjfaisalm
arī esat gatavs veikt EEG ierīces, kas var saņemt milli volti no cilvēka ķermeņa, tāpēc elektrodiem, ierīces, noteikti savieno, izmantojot dažus gripping instruments, vai nu klipu grap ādu, vai STAP, kas varētu aptvert Jūsu elektrods, vai siksnas, piemēram, rokas pulksteņu vai jebkura cita lieta, kas būtu savieno elektrods ar ķermeņa ... i bija atsaucoties šo savienojumu vidē siksna.
Ar laba vēlējumiem

hi jamshaid;

Jums ir dota man labs ierosinājums ..........bet laipni pateiks man, jūs, kas man šādu ideju īstenotKā EEG signāla ir mikro volti,
tad electrods pati paplašināt nedaudz, pēc tam no
Es domāju, ka siksna, ko es domāju ir electroddes kuri ir saistīti ar cilvēka skalpa ar speciālu želeju.

1) elektrodi (siksnas)> antialiasing zemu passfilter (FC = 50Hz)> ADC> paplašināt (10k pieaugums)> mikrokontrolleru> Pc

Vai šī izvēle .......parādiet man skaidra secība Ja kāds cits ..........

2) Tā kā es vēlos strādāt par dažiem vēlamo frekvences ar EEG signāls no smadzenēm, ir arī daudzi citi artifacts / interferance (EOG, acu signāli) comeout no smadzeņu kad mēs ieguves signāla (EEG) no smadzenēm.Vai es varu īstenot ANC filtrs vietā tikai pēc extracing signālu no Brain, lai atņemtu uz šiem acu signāliem.

lūdzu, palīdziet man .... ļoti imp

beat uz
Dj

Hi VjFaisal, labi jā ar siksnu i nozīmēja elektrodi pastiprinātājs liktas joslā, kas jāpievieno, jo tuvāk pastiprinātājs būs mazākā būs zaudējumi ... kā jūs vēlētos uzzināt par darba, lai to pārbaudīt out.
GEL <<<Elektrodu pastiprinātājs <<<pastiprinātāja <<<produkcija

arī jūs vēlaties, lai tikai izfiltrēt tikai signālus no acīm, ņemot EEG par smadzenēm, tā, mmuch kā es zinu, ir tas, ka smadzenes ģenerē dažādas frekvences, arī
es esmu ne ārstu tad es nezinu, kas frequenct būs smadzeņu radīt un kas biežums būtu acis, šim nu varat konsultēties ar mediālas profesionālo uzdot par frekvencēm, pēc nezinot nepieciešamo biežums jums var izmantot filtru, kas vēlaties, un jā šo filtru arī būtu atrodas tuvu elektrods pastiprinātājs par labāku rezultātu.

Vai man zināmu, ja
es esmu izlaidis kaut ko paskaidrot, vai, ja nepieciešams vairāk paskaidrojumus ... Best of luck

Ar laba vēlējumiem
Jamshid Dastur

hi jamshaid;

Jums ir dota man labs ierosinājums ..........bet laipni pateiks man, jūs, kas man šādu ideju īstenotKā EEG signāla ir mikro volti,
tad electrods pati paplašināt nedaudz, pēc tam no
Es domāju, ka siksna, ko es domāju ir electroddes kuri ir saistīti ar cilvēka skalpa ar speciālu želeju.

1) elektrodi (siksnas)> antialiasing zemu passfilter (FC = 50Hz)> ADC> paplašināt (10k pieaugums)> mikrokontrolleru> Pc

Vai šī izvēle .......parādiet man skaidra secība Ja kāds cits ..........

2) Tā kā es vēlos strādāt par dažiem vēlamo frekvences ar EEG signāls no smadzenēm, ir arī daudzi citi artifacts / interferance (EOG, acu signāli) comeout no smadzeņu kad mēs ieguves signāla (EEG) no smadzenēm.Vai es varu īstenot ANC filtrs vietā tikai pēc extracing signālu no Brain, lai atņemtu uz šiem acu signāliem.

lūdzu, palīdziet man .... ļoti imp

beat uz
Dj

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back