lūdzu, palīdziet man, lai pašreizējais pieaugums simulācijas

H

hongmy

Guest
Hi, Es gribu, lai modelētu frequncy skaitli pašreizējais pieaugums no ķēdes ar spectre.when ieejas AC strāva, es domāju, ka varu gabals maiņstrāva VS biežums zondi vai ierīces ostā, bet es nevaru. Pls help me. kā kāpēc? 3ks laba vēlējumiem.

hi mēģiniet šo: in rēgs ADE-> produkcija-> saglabāt visus ... Tagad rindā 2 U atradīs 'izvēlieties jaudas signālu izejas (PWR) ", tad izvēlieties" visas "pēc šī, tikai simulēt to kā U parasti ceru, ka tas var palīdzēt U

pirmkārt, 3ks par jūsu atbildi. Es joprojām nevaru saņemt jebkuru zemes gabalu. attatchment attēls ir mans testa shēmas ar tikai RC. Man bija izvēlēts "Saglabāt visas izmaiņas, line1 visi, līnija 2 visiem" un "atlasīts par shematisks par ostu rezistoru" ADE nav man iedeva kādu zemes gabalu par pašreizējo, bet es varu iegūt sprieguma koeficientu jebkuru mezglu. Brīdinājums es got ir, ka "nē" IF "dati mezglu" / R3/plus "." Kā es varu darīt? PS. manas īstās circuit ietilpst MOS tranzistors. http://images.elektroda.net/6_1194831887.jpg

Hi, Dāmas un kungi: 3ks, man ir atrisināta mana problēma ar jūsu palīdzību. Es uzskatu, ja jūs vēlaties saņemt ac pašreizējo uz dažiem mezglā, jūs varat izmantot zondi. Jums ir jānosaka ADE piemēram, turpmāk minētās metodes befor simulāciju. Izejas-Save all: līnija 1: Izvēlieties signālu izejas (saglabāt) visus līnija 2: izvēlieties jauda signālu izejas (PWR) visu līniju 4: Izvēlieties ierīci, straumes (straumes) visi līnija 6: Izvēlēties AC termināls strāvām (useprobes) jā, tad mēs varam iegūt AC pašreizējo zemes gabalu jebkura ostas jebkurai ierīcei. Kas var izskaidrot, izmantojot iepriekš? pls help me. Tagad, man ir cita problēma: kad es modelētu AC pašreizējais pieaugums par vienkāršu esošo spoguli, Kā es varu iegūt? kur ir maza signāla izejas signālu? Es domāju, ja mēs vēlamies iegūt AC iegūt, mums jāmodelē vai aprēķināt ar mazu signālu ķēde, kas ir grūti liela apjoma shēmas. Tātad, kā lai modelētu ac iegūt directlly?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back