Lūdzu palīdziet man, GTP-USB Lite nedarbojas

A

all4pic

Guest
Cienījamie visiem,
Es esmu zaudēt manu cerību ar šo programmētājs: GTP-USB Lite.
Esmu lejupielādēt daudz firmware versijas (ar PIC18F2550), un nekas notiek, kad es plug manu valdes vērā USB ports uz mana datora.
Es izmantoju winpic800 3.55b, (man ir 3.55b, c, d, g).Bet dators nav recorgnize neko.
Vai kāds man palīdzēt?Ja jūsu kuģa darbu, lūdzu, pēc šeit vai sūtīt man saiti uz darba firmware uz 18F2550.
I use Windows XP SP2.Visas USB ierīces strādā ok, bet nav, ka kuģa.Es nezinu, vai ir iespējams datora problēma, vai firmware problēma.
Paldies jau iepriekš par jebkuru palīdzību.

Es būvēt pašiem programer un konstatēja dažas grūtības, lai pabeigtu to.Vispirms piestipriniet ir shēmas un. Hex failu ...
IVE būvēt tā vismaz 10 reizes un didn't darbu visās attīrīšanās procesā konstatēts, šīs kļūdas, pārbaudiet un mēģiniet.

1) USB kabelim jābūt bruņu (Faradeja's Cage vai vadu stieples tāpat coberture starp plastmasas un).
2) kondensators starp Vdd un GND jāpielāgo, man darbs 10nF (103) un draugu 1nF dzesinātāju (102).
3) winpic programmatūra ir jāpielāgo, lai Shure uz neatķeksējiet lodziņā VPP2 ar aparatūras konfigurāciju ...schematis VPP, kas ir vpp1 un vpp2 ir citās pins no 18f2550
4) Joprojām dont darbu AMD Turion 64 un Athlon 64, dont zinām, kā palīdzēt u šajā ..

GL

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=877836 # 877836

Man ir izdarījusi programmētājs pāris mēnešus atpakaļ, un tā strādāja fine.
Iet uz www.microhobby.com.
Es 3.55.g.

Atrast drošas programmētājs, kuru vēlaties veidot.JDM un Microchip PICkit2 ir dažas labas likmes.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back