R
realbaltalyus
Guest
Hi Everbody,
Man ir vajadzīga jūsu palīdzība Es neesmu labi Matlab / simulink,
Mana problēma ir par daudzstaru Rayleigh kanāls BER Aprēķins Simulin / Matlab.
BER Rezultāti uz zemāk gadījumiem;
Radīt dati: Bernulli Binary Generator
Modulācija: QPSK modulators
Kanāls: Rayleigh fedings un AWGN
Ekvalaizers: LMS Pamatojoties Ekvalaizers
Demodulācijas: QPSK demodulators
Es esmu padarot BER / SER analīzi, izmantojot modulēt datus pēc QPSK modulators / demodulators bloks
Rezultāti tiek atbilstoši SNR:
* (Nr. Equalzer bloks) Nav daudzstaru Nokavējums un Gain grupālā atbrīvojuma ir pieņemams 10.e-4
* (Nr. Equalzer bloks) Ir daudzstaru 2 kanālu LOS 1 ceļš BER ir diezgan augsts% 50 (5 biti, 10 nosūtīti bitu) (Delay [0 2e-8], iegūt [0 -9] par Rayleigh bloks)
* (Equalzer bloks) Nav daudzstaru Nokavējums un Gain grupālā atbrīvojuma ir diezgan augsts% 50 (5 biti, 10 nosūtīti bitu)
Ko man darīt?Es esmu waitng rezultātus BER uzlabojās pēc ekvalaizera ar daudzstaru spēkā RPT.Teorētiski, ja es esmu nepareizs?
Es ceru, ka ir iespējams ieteikt man par šo tēmu, kā es varu veikt profesionālu palīdzību?
Es pievienoto simulink modeli.
http://images.elektroda.net/43_1275752982.jpg
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu
Man ir vajadzīga jūsu palīdzība Es neesmu labi Matlab / simulink,
Mana problēma ir par daudzstaru Rayleigh kanāls BER Aprēķins Simulin / Matlab.
BER Rezultāti uz zemāk gadījumiem;
Radīt dati: Bernulli Binary Generator
Modulācija: QPSK modulators
Kanāls: Rayleigh fedings un AWGN
Ekvalaizers: LMS Pamatojoties Ekvalaizers
Demodulācijas: QPSK demodulators
Es esmu padarot BER / SER analīzi, izmantojot modulēt datus pēc QPSK modulators / demodulators bloks
Rezultāti tiek atbilstoši SNR:
* (Nr. Equalzer bloks) Nav daudzstaru Nokavējums un Gain grupālā atbrīvojuma ir pieņemams 10.e-4
* (Nr. Equalzer bloks) Ir daudzstaru 2 kanālu LOS 1 ceļš BER ir diezgan augsts% 50 (5 biti, 10 nosūtīti bitu) (Delay [0 2e-8], iegūt [0 -9] par Rayleigh bloks)
* (Equalzer bloks) Nav daudzstaru Nokavējums un Gain grupālā atbrīvojuma ir diezgan augsts% 50 (5 biti, 10 nosūtīti bitu)
Ko man darīt?Es esmu waitng rezultātus BER uzlabojās pēc ekvalaizera ar daudzstaru spēkā RPT.Teorētiski, ja es esmu nepareizs?
Es ceru, ka ir iespējams ieteikt man par šo tēmu, kā es varu veikt profesionālu palīdzību?
Es pievienoto simulink modeli.
http://images.elektroda.net/43_1275752982.jpg
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu