Lūdzu palīdzēt!! zils ekrāns ar (nenolasāmiem) kļūdu kodu

B

BlueEyedGoddess

Guest
Sveiki visiem, man ir hp laptop, Windows XP Home Edition (SP3), un kad es esmu online, man zils ekrāns ar (nenolasāmiem) kļūdu kodus, ilgst pāris sekundes, un tad tas automaticly restart manu comp. Var kāds lūdzu man pateikt, kas tas ir un kā noteikt šo problēmu? Paldies!

mēģināt mainīt logus, varbūt daži nepieciešamie faili uz Jūsu logi ir garām!

Extorsion nav labs, palīdzēt šeit ir bez maksas ... Dieviete, pastāstiet man kļūdas kodu par BSOD (Blue Screen) Jums, lai mēs varētu diagnosticēt problēmu ... Pēc reboot, kas notiek tālāk? tas atkārtošanas (hardware mazspēja ir tas, ko es domāju)

Es ceru, ka ekrāns reiz pārvēršas zils var pārtraukt ekrānu, nospiežot "pauzes", atslēgu no galvenajām kuģa. Tagad Jūs varat atzīmēt ziņu no ekrānā pirms to get atsākt. Iet uz Microsoft mājas lapā un, lai labotu šīs kļūdas ziņojumu meklēšanu. Es esmu pārliecināts, ka jūs saņemsiet atbildi. Man bija tā pati problēma, kas rodas, jo bieži uzstādīt un ANO instalēt operācijas. Programmatūras kļūst nestabila sakarā ar šo. Jūs drīkstat šo programmatūru izmantot tīrīšanas līdzekļus, lai izvairītos no šādām problēmām nākotnē.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back