Lūdzu palīdzēt ar šo barošanas dizains

E

EDA_hg81

Guest
Šī barošanas vajadzībām, 2 V 15 V regulējami DC spriegumu izejas, un arī prasība 2A pašreizējo izlietne spējas. Paldies par jebkuru ideju.

Es skaidri nezinu, ko jūs prasāt, vai jūs vēlaties pozitīvu elektroenerģijas padeves, ka ir dažādas izejas 2V līdz 15V un var avots (sniegt) līdz 2A? Kas ieejas spriegums jums ir? Alex

Es esmu nav skaidrs, par to, ko jūs jautājat, vai vēlaties pozitīvu elektroenerģijas padeves, ka ir dažādas izejas 2V līdz 15V un var avots (sniegt) līdz 2A? Kas ieejas spriegums jums ir? Alex
Ir pozitīva elektroenerģijas padeves, ka ir dažādas izejas 2V līdz 15V, un tomēr var nokristies līdz 2A Ir grūti atrast vienu atbilstu šīs SITS prasībām. Paldies.

Nogrimšana daļa ir tas, ko es nesaprotu, vai varat lūdzu paskaidrot. Kur ir izejas būs savienots un jūs gaidīt to nogremdēt pašreizējo? Būtu kravu, kas jau ir augstāka sprieguma elektroenerģijas padeves. Alex

Kas jums nepieciešams, ir šunts regulators. Ja jums ir līdzstrāvas avots, teiksim, 17V ar 1 ohm rezistors virknē un jūs pievienojat "mainīgo" Zener diode uz zemi, tad izejas spriegums noteiks Zener diode. tā, lai iegūtu 15 V jūsu "Zener" jāizdara secinājumi 2 A. Ja vēlaties 2V izejas tad jūsu Zener jāsagatavo 15 A. Ja dažas lieta vēl mēģina barību straumes, tā tikai iemērc izveidota ar Zener. Lai jūs iegūtu attēlu. Zemā sprieguma un augsta tekošā rezultātiem, zvērs izkliedē daudz siltuma. Tātad jums ir jābūt sava veida pāreja visā 1 ohm rezistors tik zemā voltu izejas jūs palielināt tās vērtību ar 10 omi, vai vēl labāk izmantot komutācijas regulators - SCR, nevis diodes tilta taisngriezis. Vēl viens risinājums būtu jābūt parasto regulatoru un 1 mV virs tās, kas spriegumu mainīgo Zener samazināšanu un absorbē jebkuru pārmērīgu tekošā cenšas palielināt spriegumu izejas. Atklāts

Es tiešām nezinu, ka ir mainīga Zener. Daudzi sirsnīgu pateicību.

Nav mainīgs Zener bet ir ierīces, piemēram, TL431 ( http://www.fairchildsemi.com/ds/TL/TL431A.pdf ), kas uzvedas kā mainīgais Zener, bet faktiski integrēts ķēdē. chuckey runā attiecībā uz cilpas, piemēram, ka, bet kas varēs strādāt ar augstu strāvas, tas, ko jūs vēlaties, šunta regulators 2A? Alex

EDA_hg81 Dārgais, šķiet, ka nav pietiekamas informācijas nodota par jūsu barošanas specifikācijām. Lūdzu, skatiet šo [URL = "http://www.truepowerresearch.com/services/power-supply-specs/"] barošanas specifikācijas mājas lapa [/URL] un lejupielādēt Barošanas specifikācijas veidā. Strādā ar formu un tad jums būs iespēja nodot vairāk informācijas ļaut citiem, lai palīdzētu jums. Viens konkrēts jautājums: Jūsu teica, ka jūsu piedāvājums ir jāspēj izlietnes 2A. Vai tas arī varēs iegādāties pašreizējo un ja jā, tad cik? Es ceru, ka Jums labāko panākumus.

EDA_hg81 Dārgais, Ko u vidējā 2A izlietne? Vai tas nozīmē, ka ur PS jānogādā 2A strāvai vai kravas **** 2A pašreizējais no slodzes? Plz precizēt, pirmais.

saikat36 uz "izlietne" strāva ir derīga elektroniskā termiņu. Tas nozīmē, lai absorbētu to ar jebkuru pieaugumu sprieguma. Atklāts

Jūs varat izmantot LM317 un izmantot papildu spēka tranzistori no ieguldījuma uz izejas, lai iegūtu vēlamo strāvu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back