Lūdzu, pārbaudiet savu SPI autobusu pseido kodu

T

techie

Guest
Es esmu īstenot SPI autobusu programmatūru. Vai kāds pls pārbaudītu pseido kodu zemāk. Kaut kā mans kods nedarbojas.
Code:
 CS = 0 cikla 8 reizes {produkcijas mazliet par SI CLK = 1 lasīt mazliet par SO CLK = 0} CS = 1;

hi techie Vispirms protestu nodrošinātu laika jūs gatavojaties īstenot aparatūras SPI skursteni vai Sortware.I domājat, ka jums sagaidīt programmatūru tikai!. Arī Jūs protestu zināt CLOCK polority, pulkstenis posms .. [Color = darkblue] Lai uzrakstītu baitu [/color] fun (baita datiem) {CS = 0; / / Chip Enable cilpu 8 reizes, {SCLK = 1; Delay (3); SO = (dati>> 7); aizkavēšanās (3); SCLK = 0; datu

Atšķirība manā un jūsu kods ir, ka es esmu rakstīšanas un lasīšanas sērijas datu vienā pulksteni mala agrāk. Jūs varat Norādot uz kādu atskaites piezīmes. Kavēšanās nav jāpieprasa, jo mana perifērā ENC28J60, kas ir 10MHz SPI autobusu. Mana kontrolieris ir tikai 2MHz pulksteni.

hi techie maijs es zinu jūsu kontrolieris? .. Arī mēģināt ar dažādiem possiblities (parasti man to pašu), piemēram, ievietot kavēšanās un bez.

Es lietoju Philips P89C51RD +. Tā ir standarta 8051 daļu. SPI ierīce ir daudz ātrāk nekā 8051, lai es didn't likt jebkuru kavēšanos.

hi, lai SPI uz referenceses pieejami daudz, bet ne par savu controller.any ideju ir jāiet cauri PIC jums var saņemt vispārēju priekšstatu (h ** p: / / www.microchipc.com/sourcecode/ # saskarne). Jūsu Perifērija ENC28j20 pieņemt tikai palielinot malas datas.So pārliecinieties, ka!

atkritumu pārstrādes uzņēmuma AVR ir iespējams spēlēt ar pulksteni malām un laiku. Es domāju, ka tas ir tikai līdzeklis, lai atbalstītu dažādas ierīces, kas varētu darboties līdzīgi SPI. fe 74hc595. Tātad, kas pulksteņa malu izmantošana ir dependednt par faktisko spi vergu jums nāksies savienojumu ar.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back