Lūdzu, ieteikt viegli izmantot EM simulators

H

hebu

Guest
Es neesmu iepazinies ar EM simulāciju un tās teorijas. Es tikai zinu vairākus vienkāršus noteikumus, lai izstrādātu savu on-chip induktors. Es izmantoti, lai izstrādātu induktors ar Asitic pirms tam. Tagad es gribu mācīties viena EM simulatoru, lai hlep mana dizaina un uzlabot manas zināšanas par EM simulācija. Es aptaujā vairāki simulatori, piemēram, HFSS, Sonet, IE3D, ADS impulss ... uc Bet man nav ne jausmas, kura no tām ir labs pret mani. Es gribu rīku viegli iemācīties, un iebūvēto paketi on-chip induktors dizains. Hopefuly, tur esam ne pārāk daudz skaitliski parametri, kas. Lūdzu iesaka! Paldies!

ADS impulss ir diezgan viegli izmantot, bet ne gluži precīzi. HFSS ir 3D simulators. Tas dod diezgan precīzu prognozi, bet tas ir grūtāk nekā impulss mācīties.

Es neesmu dzirdējis, ka impulss ir neprecīza par viegli izmantot EM simulators u ir impulss, un IE3D khouly

Agilent ADS-impulss ir viegli izmantot, un ļoti precīzu un spēcīgu EM simulators.

ANSOFT HFSS un ie3d ir ļoti labi, bet jums vajadzētu atrast labu pamācību grāmatu, lai uzzinātu šīs simulators

pirmā EM simulators, kas man ir iemācījušies, un es uzskatu, ka viegli ir Ansoftyou var atrast dokumentāciju, internetu, un jūs Caan lejupielādēt to, emule lai jums veicas

Sveiki, es gribētu ieteikt izmantot Sonnet, tas ir ļoti precīzi, lietotājam draudzīgs un jūs varat lejupielādētu Sonnet gaismu un iegūsiet sajūta par instrumentu un analizēt vienkāršas struktūras. flyhigh

hi, ja jums ir tikai gatavojas izstrādāt RF sastāvdaļas, tad sonets ir labs. Tās mācīšanās līkne nav tik straujš. Tā ir mazākā parametri, kas, salīdzinot ar HFSS. Ir students versija sonets, kur jūs varat iegūt par brīvu, ar dažiem reģistrāciju. Tātad, jūs varat to izmēģinātu. Ir arī vairāki konsultācijas, ko sniedz sonets partiju. Lai jums veicas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back