Lūdzu guide man par manu MATLAB saturu, kas balstās atgūšanas projektu

H

heenz81

Guest
Esmu dzirdējis par saturu, kas balstās attēlu iegūšanai projektu. Es gribu zināt, ja līdzīgu projektu audiofailiem būtu iespējams ar MATLAB, kas man ir prātā, ir datu bāze par audio failus. Es tad ierakstītu balss klipu daļas vienu no failiem. Vai es varu izstrādāt projektu, kas var atpazīt failu no datu bāzes. Man ir jānāk klajā ar šo ideju par manu grad projektu. Im skaidrojot ļoti lajs ziņā iemesls man nav ne jausmas par Matlab un esmu pilnīgi jauns, lai to. Lūdzu palīdziet ... Im patiesi noteikt!

ja iet dziļāk, var veidot šo projektu. am apraksta ideju, kuru es saņēmu no jūsu post šeit. kā uz standartiem, frekvences katra personu runas signāls būs atšķirīga. Jūs varat sekot soļiem zemāk: 1) savākt kādu audio signālus. 2) ņem paraugu audio signālu, kas ir jāsalīdzina 3) salīdzināt FFT ir divi signāli 4), atkarībā no prasībām, definētu dažus kļūdu līmenis. ja tādas ir, viņš datubāzē signāls atbilst paraugam audio robežās kļūdas diapazonu, jūs varat teikt, ka paraugs audio ir viens no audio signālus datu bāzē.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back