Lūdzu expain man, kāpēc DLL nav nervozēt uzkrāšanās ...

Tāpēc, ka DLL ir pulkstenis ievadi, tas ir tikai kavēšanās elements ievadi pulksteni. Tas resynchronized ievade un nervozēt uzkrāšanas būs reset. PLL nav ievadījusi pulkstenis, tas rada savu pulksteni VCO. Tādējādi, nervozēt būs uzkrājies.

[Quote = sengyee88] Tā DLL ir clock ieeja, tas ir tikai kavēšanās elements ievadi pulksteni. Tas resynchronized ievade un nervozēt uzkrāšanas būs reset. PLL nav ievadījusi pulkstenis, tas rada savu pulksteni VCO. Tādējādi, nervozēt tiks uzkrāti [/quote]. I sāks dizains PLL, vai jūs varētu man parādīt kādu noderīgu grāmatu par analog PLL? paldies!

[Quote = liuyonggen_1] [quote = sengyee88] Tā DLL ir clock ieeja, tas ir tikai kavēšanās elements ievadi pulksteni. Tas resynchronized ievade un nervozēt uzkrāšanas būs reset. PLL nav ievadījusi pulkstenis, tas rada savu pulksteni VCO. Tādējādi, nervozēt tiks uzkrāti [/quote]. I sāks dizains PLL, vai jūs varētu man parādīt kādu noderīgu grāmatu par analog PLL? paldies [/quote] Lasīt Dean grāmata ..! jūs varat lejupielādēt to bez maksas no valsts tīmekļa vietnē .. Regards, Ahmad,

Es domāju, ka no dabas VCO, kas ir integratoru vai akumulators Khouly

Hi sengyee88 I veida nesaprotu. PLL ir sinhronizēts ar tīru ārējo pulksteni, un tas ir noslēgtas sistēmas, tāpēc nervozēt būtu reset kaut kā galīgi. Vai es iegūt nepareizu ziņu?

[Quote = sengyee88] Tā DLL ir clock ieeja, tas ir tikai kavēšanās elements ievadi pulksteni. Tas resynchronized ievade un nervozēt uzkrāšanas būs reset. PLL nav ievadījusi pulkstenis, tas rada savu pulksteni VCO. Tādējādi, nervozēt tiks uzkrāta. [/Quote] Man nav skaidrs, ja tas nav freerun, PLL ir arī atsauce ievade pulksteni, clock_gen būs atslēga ar clock_ref, kāpēc nervozēt var uzkrāt?

Lasīt Dean grāmata .. jūs varat lejupielādēt to bez maksas no valsts tīmekļa vietnē .. Regards, Ahmad,
Hi. Vai jūs varat man pateikt, kāds ir Deam grāmatas nosaukums? Paldies.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back