lūdzu, es gribu zināt ............

O

omokoya

Guest
Lūdzu, es vēlos zināt, kā iet par ēkas burgler signalizācijas, kas veikta, izmantojot mikroshēmas (ar c + + un montāžas valodas mācību programmā embbeded tajā). Mikroshēma būs procesors

Šis ir viens piemērs tam, kā to var izdarīt. http://ww1.microchip.com/downloads/en/AppNotes/00714a.pdf var izvēlēties dažādas pieejas. Definē ieejas punkti, kas ir jāaizsargā, piemēram, logus un durvis, izvēlieties veidu sensoru, lai atklātu atvēršanai (magnētiskā mehānisku slēdžu, bet tie nedrīkst būt viegli pārtraukt), vai logiem, kas nav atvērts pat gabals vadu izstiepj pa perimetru logs darbu. Tad izlemt, kā mikro pārbaudīs šos slēdžus un kas notiek, kad viens ir aktivizēta.

Paturiet arī prātā, sabotāžu ķēdē. Izmantojiet tikai kāds parasti aizvērta kontakta slēdži un vieta rezistors virknē ar slēdzi (un to iekšienē slēdzi!). Meassure strāvu. Ja kāds mēģina noraidīt pāriet pašreizējo mainīsies un, lai jūs varētu atklāt sabotāžu. Pašreizējā mērījumu var viegli ar μC AD pārveidotāju vai vienkārša logu salīdzināmu terapiju. (Virs un zem pašreizējā -> atvērts, sabotāža)

[Quote = omokoya] ... ar c + + un montāžas valodas mācību programmā embbeded tajā ...[/quote] Es domāju, tikai microcontrollers, kas atbalsta C + + ir ARM ģimenēm, un jūs varat programmu gandrīz jebkuru mucrocotroller montāžā. Katrs microcontroler ir tā paša komplekta valodu, though. Vispār, es ļoti ieteiktu jums pret plānošanu montāžas par jebkāda veida projektu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back