Lūdzu, deaktivizējiet iespēju parastie lietotāji likt pavediens slēgtā stāvoklī

S

std_match

Guest
Citi lietotāji var būt vērtīgas jāapmainās ar informāciju arī pēc sākotnējā ziņotāja uzskata, ka problēma ir atrisināta.

Nepareizs pamatojumu. Ja es sāktu tēmu problēma, ka man ir brīdis, ka problēma ir atrisināta, ir brīdis, lai bloķētu uz leju tēmu. Ja Jūs domājat, ka šo tēmu nav rakstīts pietiekami daudz, sāciet jaunu. Making jautājumiem pārāk ilgi ir slikti. Meklēšana ir labākais veids, kā atrast informāciju, kas jums nepieciešams (ja info ir).

Citi lietotāji var būt vērtīga informācija, lai dalītos arī pēc sākotnējā ziņotāja uzskata, ka problēma ir atrisināta
Parasti tieši pretējo lieta notiek, daudzi lietotāji atstāt pavedieni atvērtu un tad lietotājiem "jauna". ka pavediens pēc 4 vai 5 gadus nav veicis, lai pēc viņu pašu jautājumu, kas var būt līdzīga uz sākotnējo jautājumu. Man ir pievienot, ka esmu redzējis daži gadījumi, kad pavediens tika noslēgts ar kādu nepareizu risinājumu, šajā gadījumā jūs varat PM sākotnējo plakātu. Alex

Bet PM oriģinālajiem plakāts joprojām atstāj nepareizu risinājumu forumā. Es piekrītu STD-spēles. Keith

Kad jūs PM sākotnējais autors, viņš var atkal atvērt pavedienu, līdz pareizs risinājums ir atrasts, bet tas ir atkarīgs no OP tāpēc es domāju, ka būs gadījumi, ka pavediens paliks pārtraukta ar nepareizu risinājumu, pat pēc OP ir paziņots par nepareizu risinājumu. Alex

Es domāju, ka būs gadījumi, ka pavediens paliks pārtraukta ar nepareizu risinājumu, pat pēc OP ir paziņots par nepareizu risinājumu.
Jā, tas ir jāpieņem, ja close-manu-diegu funkcija pastāv. Es nedomāju, ka tā ir liela problēma. Es atceros dažus gadījumus, kad es piedalījos diskusijā un konstatēja diegu slēgta overhasty, piemēram, ar nepareizu risinājumu, kas ir labprāt pieņēma ar sākotnējo plakātu. No otras puses, neviens nevar labot visu nepareizi vai maldinoši risinājumus publicēts edaboard. Personīgi, es nedomāju, ka tas ir lietderīgi slēgt pavedienu, ja vien tā ir ļoti īpaša tēma, un ir atbildēts izsmeļoši. Tas ir arī OK, lai aizvērtu pavedienu, kas ir galvenokārt pamatojas uz aplamiem pieņēmumiem. Citos gadījumos es parasti atstāj iespēju veikt to ar pēcpārbaudes posts. Kā jau minēts, ir daudzi gadījumi, kad jaunatnācēji ir pievienojot nesaistītu komentāru vai atstāstījums iepriekšējo amatu. Bet tas slikts ieradums nav pietiekams resaon slēgt visas tēmas.

Es arī nepiekrītu slēgšanu pavedieni tikai tāpēc, ka DP bija atbilde viņi vēlas. Daudzas reizes kāds cits var nākt kopā un atrast tēmu, ka viņi ir ieinteresēti, tomēr var nebūt visu informāciju, kas vajadzīga, lai vienkārši lūdzot papildu jautājumu vai veicot turpmākus komentārus var uzlabot pavedienu. Arī daudzas reizes, kad kāds nāk uz kuģa, un uzdod jautājumu viņiem teicis, lai "do meklēt pirmo", lai atrastu esošo pavedienu par šo tēmu. Bet, ja tas pavediens ir bloķēta tad viņi galu galā padarot jaunu anyway. Ar visiem līdzekļiem ir [atrisināts] tagu, bet ne tuvu tam. Tikai mods ir jābūt iespējai slēgt pavedienus IMO.

FVM Vai Moderatori atļauts atsākt slēgtas tēmas? Ja jā, varbūt pagaidu risinājums varētu būt konsultējot viņus par nepareizu risinājumu. + + +

Jā, moderatori var atvērt jebkuru slēgts pavediens, esmu arī redzējis moderatoru ievietotu ziņojumu, slēgtā diegu neizsludinot tā. Alex

Jā, moderatori var ievietot slēgtos pavedienus. Mēs varam arī pievienoties, sadalīt un pārvietot tos. Es laiku pa laikam pievienot "pazudušos" atbildes, kā atbloķēt "atrisināt" pavedieni. Kā jau tika teikts, ja redzat pavediens, kas būtu atslēgts, sazinieties ar kādu no moderatoriem. Keith

Gatavs. Tagad lietotājs var atzīmēt tēmu, kā atrisināt, taču tas joprojām ir atbloķēts. Paldies par Jūsu viedokli.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back