S
std_match
Guest
Citi lietotāji var būt vērtīgas jāapmainās ar informāciju arī pēc sākotnējā ziņotāja uzskata, ka problēma ir atrisināta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Parasti tieši pretējo lieta notiek, daudzi lietotāji atstāt pavedieni atvērtu un tad lietotājiem "jauna". ka pavediens pēc 4 vai 5 gadus nav veicis, lai pēc viņu pašu jautājumu, kas var būt līdzīga uz sākotnējo jautājumu. Man ir pievienot, ka esmu redzējis daži gadījumi, kad pavediens tika noslēgts ar kādu nepareizu risinājumu, šajā gadījumā jūs varat PM sākotnējo plakātu. AlexCiti lietotāji var būt vērtīga informācija, lai dalītos arī pēc sākotnējā ziņotāja uzskata, ka problēma ir atrisināta
Jā, tas ir jāpieņem, ja close-manu-diegu funkcija pastāv. Es nedomāju, ka tā ir liela problēma. Es atceros dažus gadījumus, kad es piedalījos diskusijā un konstatēja diegu slēgta overhasty, piemēram, ar nepareizu risinājumu, kas ir labprāt pieņēma ar sākotnējo plakātu. No otras puses, neviens nevar labot visu nepareizi vai maldinoši risinājumus publicēts edaboard. Personīgi, es nedomāju, ka tas ir lietderīgi slēgt pavedienu, ja vien tā ir ļoti īpaša tēma, un ir atbildēts izsmeļoši. Tas ir arī OK, lai aizvērtu pavedienu, kas ir galvenokārt pamatojas uz aplamiem pieņēmumiem. Citos gadījumos es parasti atstāj iespēju veikt to ar pēcpārbaudes posts. Kā jau minēts, ir daudzi gadījumi, kad jaunatnācēji ir pievienojot nesaistītu komentāru vai atstāstījums iepriekšējo amatu. Bet tas slikts ieradums nav pietiekams resaon slēgt visas tēmas.Es domāju, ka būs gadījumi, ka pavediens paliks pārtraukta ar nepareizu risinājumu, pat pēc OP ir paziņots par nepareizu risinājumu.