lūdzot aksiālās attiecību un sadarbības polarizācija

A

anwertamimi

Guest
var kāds man pateikt, kāda ir nozīme no šādiem terminiem, ko izmanto antenu: 1 - aksiālā attiecība. 2 - co-polarizāciju.

I dont tiešām zināt, ko kopīgi polarizācija ir, bet es domāju, ka aksiālā koeficients ir attiecība Φ un θ sastāvdaļas laukā. Bet jums ir jāizvēlas vai nu EΦ / Eθ ≥ 1 vai Eθ / EΦ ≥ 1. Es domāju, jums ir jāņem attiecība, kas ir lielāks par 1.

ass attiecība ir parametrs, lai raksturotu apkārtraksts polarizācija sniegumu antenu. Lai iegūtu vairāk informācijas, jūs varat atsaukties kādu klasisko antenu grāmatas, piemēram, Balanis antena Theory: analīze un projektēšana.

Vai kāds ir formula, kas saista Axial Ratio un ievades "amplitūdu Unbalancement? Paldies jau iepriekš. Lupīna

Lineārā polarizācija ir norādīta ar to telpisko orientāciju (co-polarizāciju), un tās pārrobežu polarizāciju. + Co-polarizartion ir vēlamā signāla + Cross-polarizarion ir nevēlama signālu. Circular polarizācijas ir norādīta ar savu jēgu, un tā ass koeficientu. Pīķu maksimālo vērtību ass attiecība un pārstāv polarizāciju kvalitātes apkārtraksts polarizētu antenu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back