LŪDZU HELP!

H

higildedzest

Guest
Kā es varu sadalīt 32768hz pulksteņa signāls 1 Hz pulksteni signālu?Es esmu rakstījis code.but ir diffcult redzēt simulācijas result.who var sniegt man labs padoms, paldies.

Hi,

Varat veikt skaitītājs ar moduli (skaits) 32768, lai iegūtu 1 Hz pulksteni.Tas ir pamata veids, kā sadalīt frekvenču izmantojot HDL kodu.

Ļaujiet mums redzēt, ja viens no jebkādas ieteikt jaunu metodi pulksteni sadalījuma.Sveicieni,
Vishwa

hi,
ko jūs teicāt, ir taisnība, bet kā es varu redzēt visu simulācijas vilnim?
[Kods]
modulis dalītājs (clkin, reset, clkout, skaits);
ievade clkin, reset;
izejas clkout, skaits;
reg clkout;
reg [15:00] skaits;
vienmēr @ (posedge clkin)
sākt
ja (reset)
sākt
skaits <= 0;
clkout <= clkout;
beigām cits
sākt
ja (skaits == 32767)
sākt
skaits <= 0;
clkout <= clkout;
beigas
cits ja (skaits <32767)
sākt
skaits <= skaits 1;
clkout <= skaits [15];
beigas
beigas
beigas
endmodule
šis ir mans code.i nevar iegūt simulācijas vilnim skaidri.

Jā lietošanas counter un vienu apgalvojumu, kad skaitītājs sasniedz 32.767 programmu izdrukas apgalvojumu.

Es nesaprotu, kāpēc jūs izmantojat, ja (skaits ==... un ja (skaits <.. - skaitītājs kļūs par 32768 impulsu.

Es to izmantot, lai cīnītos ar nulli, kad skaitītājs == 0, ja ne, tad pieaugums pats par vienu.do ir labāka ideja?

Ja jums ir grūtības darbojas simulators, lūdzu, pateikt, kuras simulators jūs izmantojat, un precizētu problēmu.

Ja jūs vienkārši vēlaties sadalīt 32.768 Hz noteikti 1 Hz kvadrātveida vilnis, tad izmanto 15-bitu skaitītājs un izejas nozīmīgākais bitu.Piemēram:
Kods:

modulis top (CLK, ārā);

ieejas CLK;

reg [14:00] skaits = 0;

izejas laikā;piešķirt no = skaits [14];vienmēr @ (posedge CLK)

skaits <= skaits 1;

endmodule

Nu, ech047 teica, kas man bija teikt.
Es neizmantojiet Verilog, bet VHDL tā izskatās diezgan vienādas.

Ja jūs izmantojat VHDL izmantot šo gabals programmatūru citai tēmai, lai ģenerētu VHDL kodu jums nepieciešams http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=311865&highlight=generating fixed clock

dmk rakstīja:

Nu, ech047 teica, kas man bija teikt.

Es neizmantojiet Verilog, bet VHDL tā izskatās diezgan vienādas.

Hi higildedzest,
Sintezē ur kods un redzēt aparatūras veido katru reizi .. Tās ir labākais veids, dizains optimizēta ķēdēs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back