Līdzsvarota un Unbalenced

M

Mansour_M

Guest
Hi Ikvienam!

Es vēlos zināt starpību starp Līdzsvarota un nelīdzsvarota Circuit vai pretestība?

Paldies!

unbalnced ir singal beidzās singal, kas veic zemes reffernce

līdzsvarotu ir differeinal signālus,

khouly

Izmantojot tikai vienu rindiņu no līdzsvarotas ķēdes jūs zaudēt 3dB.Bet ir ātrākais veids, kas savieno līdzsvarotu izejas ar nelīdzsvarotu ievade bez citas filozofijas (transformators, diferential jo ārā pastiprinātāju utt.)

Sveiki

Nelīdzsvarots ciruit ir pamats diriģents izbeigšanu un "karstā" signālu diriģents izbeigšanu.

Līdzsvarotu (un starpība) shēmas ir divi "karsts" signālu diriģents izbeigšanas, bez zemes savienojumu.Karstā signāla pārtraukšanu ir ideāli no posma, lai visus crosstalked ir atcelts.

Jūs varat atrast daudz detaļas grāmatas

William R. Eisenstadt, Bob Stengel un Bruce M. Thompson
Mikroviļņu Diferenciālā Circuit Design Izmantojot Jaukti-Mode S-parametri, Artech House, 2006

flyhigh

Cienījamie Flyhigh,

Kur es varu atrast e-grāmata "Viljams R. Eisenstadt, Bob Stengel un Bruce M. Thompson
Mikroviļņu Diferenciālā Circuit Design Izmantojot Jaukti-Mode S-parametri, Artech House, 2006 "Paldies!

Man vajag šo grāmatu divijoan_huo_310 rakstīja:

Cienījamie Flyhigh,Kur es varu atrast e-grāmata "Viljams R. Eisenstadt, Bob Stengel un Bruce M. Thompson

Mikroviļņu Diferenciālā Circuit Design Izmantojot Jaukti-Mode S-parametri, Artech House, 2006 "Paldies!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back