līdzstrāvas sprieguma problēmas

H

hodahussein

Guest
hi i ir līdzstrāvas avota maiņu no 90 voltu līdz 30 V DC man ir nepieciešams noteikt šo spriegumu 24 sprieguma līdzstrāvas, lai es meklēt par sprieguma regulators, piemēram, LM78XX ģimeni, bet es atklāju, LM7824, un tas ir max ievadi 40 voltu, arī i dizaina Zener shēmas, bet man ir nepieciešams 2.A no no tā, mums ir nepieciešams, lai, izmantojot rezistors 120watt tāpēc nav praktiska. Es zinu vislabāk, lai, izmantojot PWM "DC līdzstrāvas pārveidotājs", bet es meklēt par zemu izmaksu risinājums un vienkārša, tā bija kāds izmanto vai zināt regulatora vai vienkāršas praktiskas shēmas? jāgaida jūsu palīdzību, lai cik svarīgi paldies

www.national.com Paskaties VIENKĀRŠI SWITCHER produktiem. Arī izmantot savu WebBench rīku, tas veiks savu dizainu ievadi prasībām un izveidot potenciālu circuit par jums (ja jums daļu numuriem un visiem).

hi ok jau es atklāju šo interneta sēdēt, pirms laika aptaujas, tomēr šāds risinājums ietver IC [SMD] un no tā brīža mazs salīdzinājumā ar to, kas man ir nepieciešams [2A] jā, man ir nepieciešams praktisks risinājums tiešām, piemēram, LM78xx ģimenes vai cita veida jāgaida jūsu atbildi reg,

Par Vin = 30-90V, un Vout = 24V @ 2A, WebBench zvani no LM5116. Šis rīks apgalvo, ka tā var izmantot līdz pat 20A dizainu. Vai jūs meklējat pašreizējo apstrādi kontroliera IC pati? Ja tā, es neesmu pārsteigts, ka tomēr ir maza, jo induktors un FET slēdži risina lielāko daļu no enerģijas. Kontrolieris tikai sajūtas izejas spriegumu un pielāgo ciklu par FETs saglabāt izejas spriegums pie 24V.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back