līdzību,

E

eem2am

Guest
Sveiki,

piedot man i am new.

Es tikko izklāstīts 10w palielināt smps ar Pulsonix.

Man ir sync'd. sch un. PCB failus.

Bet kā lai es tiešām zināt, neatkarīgi no tā, vai savienojumi, kas tiek pieņemti, mana shematisks ir tāds pats kā tie, ka es tagad ir priekšā mani uz PCB izkārtojums ekrāna?

i sekoja dzeltens neto pozīcijas, kas darbojas kā marķieri, bet man patiešām šķiet, man ir nepieciešams, lai pārliecinātos, b4 i apņemties ražošanā.vai jebkurš lasītājs zina, kā man šī savienojamību pārbaudīt?

Koreański producent mobilnych urządzeń co jakiś czas z lepszym lub gorszym rezultatem wypuszcza na rynek nietypowe, eksperymentalne smartfony, do których z pewnością można zaliczyć model Galaxy Note Edge, wyróżniający się ekranem zagiętym na jedną z bocznych krawędzi urządzenia. Wszystko wskazywało jednak na to, że oficjalna sprzedaż tego telefonu ...

Read more...

Vienkārši būtu kuģa statusa un / vai KDR pārbaudi, lai redzētu, cik daudz ir pazudis, un, ja NILL, tad ik pēc lieta ir ok.

Tas iet KDR pārbaudiet, izņemot 54 "urbt atpakaļ off" kļūdas.

Bet es joprojām justies pārliecināti, ka plānojums ir tāds pats kā shematisks pat neskatoties uz to, ka izkārtojumu un shematisks ir sinhronizēti.

kādi ieteikumi?

Viena lieta, jūs varētu darīt, ir salīdzināt gan shematisks un PCB, jābūt dizains comaprison variants, bet tā kā tie ir jau syncronised tas paradis uzrādīt nekādas kļūdas (un, ja tas pierāda, tad jūsu bailes ir labi)
citas lieta, jūs varētu darīt, ir radīt netlist no sch un PCB un manuāli pārbaudīt to īpaši savienojumiem jums ir bažas.

hpoe it helps you.

Komutācijas iekārtas parasti izkārtojums reģistrjutīga.Ti sniegumu un (īpaši) EMI var būt atkarīgs no tā izkārtojuma ievērojami.Ja datu par jūsu pārslēdzamie ir ieteicams izkārtojumu - sekot to cieši.

- Nick

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back