Lēts 3 veidu aktīvs runātājs dizains shematisks

B

bharitta

Guest
dārgie visi, 1. Es atradu 3 way aktīvo skaļruņu shematisks internetā, shematisks kā pievienoto failu zemāk, no ķēdes ir ne tonis kontroles (apjoms, līdzsvars, un basu), tāpēc lūdzu palīdziet man atrast toņa kontroles tīkls, kas vislabāk par šo aktīvo skaļruni . 2. ir šī aktīvā skaļruņa ir zemas izmaksas, ja man būvēt to? ja nē, lūdzu, savu ierosinājumu vai alternatīvā shematisks, kam ir līdzīgas īpašības? Es esmu ļoti appreciated, un paldies visiem jūsu palīdzību un ierosinājumu uz, bharitta

Jums vajadzētu izmantot Linkwitz-Riley filtrus vietā Sallén un Key jo Sallén un Key filtri ražot +3 dB maksimumu pie krosovera frekvenci, bet Linkwitz-Riley filtri pievienot pilnīgi pie krosovera frekvenci. Labi runātāji izmantot "trokšņa slāpētājs solim kompensāciju" savā frekvenču. Paskaties www.diyaudio.com .

dārgie Audioguru, varētu jūs pievienots atslēgvārdu sarakstā ar shematisks vai piemēri. / sveicieni, Bharitta

Ir daudz piemēru Linkwitz-Riley crossovers un deflektoru solim korekcijas shēmas internetā.

Mērķējot uz zemu izmaksu risinājums, jo ar ieskrāpēts skaļruņu daļām, teica sarežģītas crossover jēdzieniem var būt bezjēdzīga. Jums varētu drīzāk mēģināt kompensēt trūkumu skaļruņu kvalitāti ar arbitray ekvalaizera īpašībām.

dārgie visiem, paldies par jūsu visu ierosinājumu, es atrast internetā, un tiks atkārtoti izskatīt, lai izveidotu šo 3 way shematisks. Es esmu ļoti appreciated jūsu problēmu risināšanā. sveicieni, bharitta

Labāk būvēt 2 veidu runātājs kaste ir easyier un mazāk aprēķins filtriem.

Daudzi woofers neiet pietiekami augsta, uz 2-way speaker. Daudzi skaļruņi neiet pietiekami zema uz 2-way speaker. Šeit ir viena kanāla uz labas kvalitātes 24dB/octave Linkwitz-Riley 3-way darbojas krosovers shēmas shematisks:

Ļoti vienkāršs krosovers tīkls liecina par divvirzienu skaļrunis nepieciešams woofer, kas veic nevainojami pie augstām frekvencēm, kur lielākā daļa woofers ir problēmas. Tweeter jāizdzīvo darbojas zemās frekvencēs, kas iznīcina lielāko tweeters.

Hi Zlat, Aktīvā krustošanas ir daudz labāks nekā pasīva, jo milzīgu spoles pretestība nav ķēdes un mazākās daļās ir precīzākus pielaides. Katrs vadītājs var būt sava pastiprinātāja daudz labākus rezultātus. Jums ir papildus rezistoru uz zemi, kas pazudināt atbildi. Parādiet polarizētas elektrolītiskos kondensatorus, ka nekad nedrīkst izmantot. Nav polārie elektrolītiskie kondensatori tiek izmantoti lēts runātāju, bet to pielaide ir ļoti plašs. Jūsu midrange krosoveru ir ļoti sekla nogāzes. Šeit ir labs 3-virzienu 18dB/octave pasīvā crossover tīkls:

[Quote = zlatkoMM] Jums aizmirst vērtības elementiem? Tas ir tikai teoretic? [/Quote] To detaļu vērtības ir jāatbilst specs runātājs vadītājiem.

tweeter = 10 W / 8 omi vidus = 30 W / 8 ohm skaļrunis = 50 W / 8ohm kā aprēķināt filtra vērtību? [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 2 minūtēm: [/color] [/size] Pēc tā, kā jūs varat veidot aktīvu pāriet, kad esat, piemēram, ir jaudas pastiprinātāju 1000W.

To par to crossover tīkliem daļu vērtības noteikšanai nogriešana frekvences. Vidus un tweeter, iespējams, vajadzēs vājinājumu, lai atbilstu līmenim no woofer. Jūs nezināt to jūtīgumu mašīnistiem, skaļrunis, kas jūs veicat, iespējams, neizklausās pareizi .. Ja jūs nezināt, kas ir ražotāja ieteikto nogriešana frekvences jūsu skaļruņu vadītājiem, tad jūs nevarat veikt crossover tīkls, kas strādās pareizi un aizsargātu vadītāju no bojājumiem. Dažas speaker vadītājiem ir pietiekami spēcīga, lai brauc ar pilnu jaudu no 1000W pastiprinātāju. Speaker vadītājiem ar mazāku jaudu, tiks ātri iznīcina 1000W ar pilnu jaudu.

dārgie Audioguru, Jūs vēlētos, lai nosūtītu man ķēde 3 way aktīvs labajā kanāla, jo pēc es redzēt jūsu shematisks, kas ir "lūdzu, ņemiet vērā," Es esmu sajaukt par to. paldies par jūsu uzmanību un sadarbību. sveicieni, bharitta

hey bharitta viņš ir nepieciešams, produkta specifikāciju, piemēram, frekvenču diapazonā, pretestība, strāvas un citu ar noneed stuff, vienkārši sarežģīt ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back