lāzera attāluma mērīšana mērītāju

P

piyush_bhatt

Guest
hello draugi, es vēlos izveidot lāzera attāluma mērītājs ar šādu prasību. ja kāds strādā šajā lūdzu, palīdziet man out. 1 tā jānovērtē līdz pat 100m 2 jāatzīst darbojas 3 dienas nepārtraukti. 3 ar cm precizitāti. paldies jau iepriekš.

Vai esat prasmes veidot šādu shēmu? Ja Jūs strādājat out laiku, kas nepieciešams gaismas ceļot vienu centimetru tas dos jums priekšstatu par shēmu veida nepieciešamo. Tas nav iesācējiem uzdevums. Jums ir nepieciešams, lai varētu izstrādāt optika un strādāt ar ļoti mazu optisko pilnvaras. Jums ir nepieciešams definēt savu minimālo attālumu, kā arī. Keith

Keith parādīs derīgs punkts, nemaz nerunājot par budžetu, kas vajadzīgs! Nāciet domāt par to, kāds jau ir projektēts un būvēts līdzīga sistēma, izmantojot mikroviļņu, tās sauc Differential GPS. Got jebkuru rezerves atompulksteņiem atrodas ap [COLOR = "Silver"]? [Size = 1 ]---------- Post pievienotā 08:58 ---------- Previous post bija 08:46 ----------[/SIZE] [/color] Jūs varat domāt par izmantojot ultrasonogrāfijas. Lai gan, maksimālais attālums no 100m ar 1cm lēmumiem, tiktu grūti.

Viens aizķerties ar ultraskaņu ir platleņķa. Ar lāzeriem jūs varat izvēlēties mērķa koku dažu simtu metru attālumā, bet ar ultraskaņu jūs, visticamāk, tikai pasākums, ar precizitāti līdz objektam. Keith

Taisnība. Man bija mana šaubas par panākumiem, izmantojot ultrasonogrāfijas, tas bija tikai iet doma. Prasības, kā noteikts, ir ļoti sarežģīts, izmantojot jebkādu metodi.

Jums ir tiesības - tas ir izaicinājums. Noptel, iespējams, ir viens no šajā jomā [url = http://www.noptel.fi/eng/nms/index.php] Noptel Oy vadītāju - Mērīšanas sistēmas - Vispārēja [/url] Keith

Interesanti! Vai Jūs novērojat, kā viņi aprēķina kustības?
Ja saņēmējs pārceļas sakarā ar kustības daļa, kurai tas ir saistīts attiecībā pret atskaites lāzera līniju, stāvoklis lāzerstaru uz optiskās mērķa izmaiņām apmērā. Elektronika iekšpusē uztvērēju pasākuma centroīds stāvokli lāzerstaru par optisko mērķi nepārtraukti un jāsniedz dati par savu x un y koordinātas nepārtraukti PC datora, piemēram.
Šķiet, ka mērīšanas attālums salīdzinoši stacionāru objektu būtu pat grūtāks.

Attālumu mēra tikai ar laiku lidojumu (kaut gan tie saņem mm precizitāti!). Jūs varat atrast daudz informācijas par to shēmu, no pētniecības dokumentiem, un tēzes pie Olou universitātē. Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back