lādētājs palīdzēt

D

deepak007

Guest
sveiki

varētu apmēram vienu paskaidrojiet man šajā ķēdē.šeit 12v AC spriegums ir tieši par to, tranzistors savācējs.var tranzistors darbu pie AC piegāde?lūdzu palīdzēt.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Par SCR būs taisngriezi.
Augšgala divām tranzistori ir faktiski powered pie DC ar akumulatoru pati.
Ja akumulatora spriegums ir zem robežas, kas noteikts ar pot (tas
ir atbrīvots), tad augšējā labajā tranzistors būs off.
Kreisajā tranzistors pēc tam, un tas var kļūt par SCR caur LED un diode.Tas tomēr var tikai tad, kad AC ievade polaritāte ir tāda, ka augšpusē ir pozitīva.Šajā brīdī SCR ugunsgrēki un jaudas piegādā akumulatoru uz vienu pusi no AC ciklā.Kad polaritāte maina SCR izslēdzas.Tas būs par nākamo AC ciklā.

Ja akumulators pašreizējais ir pārāk augstas, sprieguma pāri diviem 1R8 rezistori kļūs par BC547 tranzistors un maksājumu up apakšējā 47uF vāciņu.Par tranzistors nevar izslēgt SCR, bet tas novērstu tā apdedzinot nākamo reizi AC ir tiesības polaritāti.KLP var glabāt tranzistors off vairākus AC cikliem.

Kad akumulators ir jāmaksā līdz pat augšējā labajā tranzistors būs, turot augšējā kreisajā tranzistors off.Tas nozīmē, ka SCR vairs nevar ugunsdzēsības un akumulatoru vairs maksas.Bet, ja tās sprieguma kritumiem, tad maksas cikls sāksies atkal.

Ne, ka, tā kā baterija pilnvaras augšpusē iecirkņa, tas nav strādāt ar pilnīgi mirušu akumulatoru.Tas ir iemesls, kāpēc jums ir slēdzis, kas uz laiku ieslēgtu top left tranzistors ar palīdzību no AC kad polaritāte ir top pozitīvi.

Es neesmu 100% pārliecināts par lomu augšpusē 47uF vāciņš, bet man ir aizdomas, tas ir domāts, lai novērstu augšējā labajā tranzistors no pagrieziena laikā, kad SCR ugunsgrēki, jo spriegums palielinās, ja tas notiks.

Par triks, lai izprastu šī shēma, ir es domāju, ka tas darbojas tikai tad, ja akumulators ir dažas atlikušais spriegums left.Tad akumulatoru kas piegādā spriegums uz augšu BJT par neobjektivitāti mērķiem.Dizaineris izmantoja to, ka baterijas ir uzglabāšanas ierīces un izmanto akumulatoru, lai kur mēs parasti vieta elektrolītiskos kondensators.

Pamatojoties uz akumulatora sprieguma, kā SCR vadīšanas leņķis mainās, kas nosaka summu, maksa par 1 / 2 cikls tiek ievietots akumulators.Dizaineris saglabāti gan filtra kondensatora no normālas DC piedāvājumu un taisngriezi.

Piezīme: kad es biju bērns, es ņēma papildus mana vectēva's lādētāju automobiļu bateriju, lai redzētu, kas iecirkņa bija.Es biju vīlies atklāt gandrīz nekas kastē.Tas bija tikai transformators, liels diode un ammeter.Tas bija visā ķēdē.Vienīgais burvju atrodas apgriezienu attiecība transformators.Tas bija tweaked lai pīķa ac izejas spriegumu no otrreizējās bija tuvu gala sprieguma viņi gribēja par akumulatoru.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back