Kvadrātveida vilnis ģenerators Tieši frekvences!

N

nikhilsigma

Guest
hi guys ... [COLOR = "blue"] Es gribu, lai kvadrātveida viļņu ģenerators ar: 1. Tieši 50% darba cikla 2. Tieši 0,2 s laikā ....[/COLOR] i izmanto 555 kalkulators n veikti shēmas saskaņā ar to, bet tas nav strādājis ..... ...!! : -? Es domāju, ka ir saistīts ar izmaiņu kondensatoru vērtību n rezistoriem ... jo tur pielaides ... bet es neesmu pārliecināts .... tāpēc ir iespējams, lai radītu tieši precīzi vilni kā es gribu .... lūdzu, palīdziet ... ;-)

Kā precīzi ir precīza? Bez regulēšanas, Jums jārēķinās, ka pāris procentiem ciklu novirzes Nepilnīgas 555 slieksni spriegumu. Periods būs ietekmē arī robežvērtību sprieguma svārstību un kondensatoru un rezistoru pielaidēm. Datu lapā saka par 2% sākotnējo precizitāte astable periodā. 5 vai 10% tiktu standarta kondensators pielaidi. Spriegums un temperatūras atkarība ir norādīts datu lapā.

izskatās i am, izmantojot attēlu apstrādi ... un mana kamera ir, ņemot attēli ar kadru ātrumu 5 kadriem sekundē (ti, viens pic pēc 0,2 sec). Tagad, ja es varu izmantot noveda pie par 0,2 sek spīdumu, un pēc tam turnoff Nākamās 0,2 sekundes (izmantojot kvadrātveida vilnis 50% ciklu n impulsu =. 2s un tādējādi laikā = 0,4 s), tad vienā rezultātā rāmis ir aizrautīgs un otrajā posmā es būšu off, tad trešajā tā spīd, un tas turpinās ... tāpēc, lai tas notiktu manā kvadrātveida viļņu, būtu precīzi, kā es minēts iepriekš ... lai to, ko man darīt? : -?

kā FVM saka, cik precīzi ir precīza? Jūs varētu izmantot 1. mikrokontrolleru pulksteni freqiency, ko kristāla (kas var būt ļoti precīzi) 2. ir uzstādīti taimeri pārtrauc pusi perioda 3. invertcukuru digitālā izeja uz katra pārtraukt man rada sine viļņus izmantojot līdzvērtīgus paņēmienus, piemēram, taimeris pārtrauc katru 1 / 360 no laika - izlaides sin (x) katrā pārtraukt kur x ir 1 grāds, 2 grādiem, utt

izmantojot mikro-kontrolieri tikai tas inc. izmaksas nevajadzīgi .... tas nav iespējams, jebkura ķēdes ... vai ic ..... manuprāt 555 ir labākais ..... bet vēl idejas u guys, lai padarītu to produkciju precīzāk .... un attiecībā uz "cik precīzi" Man ir teicis savā pēdējā atbildē par to, kas man jādara ar to .... n ja šis darbs ir sekmīgi veikts ... tad tas ir precīzi saskaņā ar mani ... ;-)

Palaist 555 ar lielāku frekvenci, vai vēl labāk, izmantojiet kristāla pulksteņa oscilators ar desmit counter sadalīt frekvenču līdz kaut ko noderīgu, barību, kas produkciju uz pulksteni ievadi ieslēdzot flipflop jums jūsu precīzo 50% darba cikla , ne forgeting ka katrs flipflop izmanto sadalīs frekvenci ar 2. Tagad viss, kas jums jādara, ir sinhronizēt to ar savu kameru. Nav viegls uzdevums būt, ka precīzi, ja vien ... Ja kamera ir zibspuldze piederumu ligzda, tad vieglāk veids būtu vadīt ieslēdzot flipflops pulksteni tieši no šīs un visas jūsu problēmas tiks atrisinātas ar vienu insultu.

izmantojot mikrokontrolleru kvadrātveida viļņu būtu tikpat precīza kā kristāla (pieņemot, ka jūs aprēķināt taimeris vērtības pareizi), jūs varētu izmantot zemu izmaksu attīstības komplektu, piemēram, Microchip microstick [url = http://www.microchip.com/stellent/idcplg ? IdcService = SS_GET_PAGE & nodeId = 1406 & dDocName = en548414] Microstick par dsPIC33F un PIC24H attīstības padomei [/url] ir autonomie ar kuģa USB programmētājs, header, lai jūs varētu pievienot ITTO savu breadboard, bezmaksas kompilatori utt utt mēs izmantojam daudz no šiem izstrādājumiem kā pamatu studentu projektiem (undergradate un pēcdiploma)

un par "cik precīzi" Man ir teicis savā pēdējā atbildē par to, kas man jādara ar to
Es teicis jums par expectable 555 precizitāti, bet jums nav atsaukties uz to. Šķiet, tāpat kā jūs nezināt prasībām pats. Es pilnīgi piekrītu, ka ar kristāla mikrokontrolleru sniegs vislabāko precizitāti. Es arī domāju, ka pielāgojot 555 taimeris būs pietiekama, lai jūsu pieteikumu, bet kā jums nav pastāstīt par faktiski prasība, tas ir tikai spekulācijas.

Es piekrītu par precizitāti 555, ja jūs mēģināt, lai saglabātu to sinhronizēt ar kaut ko citu nav fiziski savienots ar to, tad aizmirst. componant% un temperatūra būs frekvenču drift. Aizmirstiet 555 lietošanas fotografēšana ar zibspuldzi un pulksteņa ar pārslēgšanas režīmā flipflop ar fotogrāfiju tranzistoru. Tas tev izmaksās apmēram £ 3.00, ja tas. Lai gan jums tiešām laba flash sekot līdzi, ka kadru ātrumu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back