kuriem viens ir labāks Visual C + + vai Visual Basic for GUI

W

wajahat

Guest
Kura no šīm valodām ir labāks, lai attīstītu GUI, Visual Basic vai Visual C + +. Kuriem viens ir vieglāk? Kuriem viens ir saderīga ar interneta? Risinājums būtu ļoti palīdzēt.

Es teiktu, ka VB ir vieglāk, bet ieteiktu VC + + jebkurā laikā pa VB. Es domāju, ka abi ir interneta Compatible, bet, ja jūs vēlaties, lai tiešām nokļūt līdz tīkla plānošanu. get Visual.Net

Jums vajadzētu izvēlēties attīstības platforma, Nore valodā. Daudzās valodās mūsdienu pasaulē ir IDES, kas ļauj viegli izveidot GUI. Vēsturiski pirmā bija Delphi (Pascal). Vēlāk MS uzsāka Visual ģimenes (Basic, C + + utt) Šodien jūs varat izvēlēties no daudzām valodām. Lai sāktu no izvēles valodas jūs zināt, vai kas ir vieglāk, lai jūs varētu pētījuma un pēc tam izvēlieties platformu. Piemēram, par pārrobežu savietojamību Es izmantoju Python + wxWidgets:)

Visual C + + ir labāka, lai attīstītu GUI, kā salīdzināt ar VB, jo tās iedarbīgi elementi, un spēja izveidot grafiku

Vai jūs kādreiz esat mēģinājuši LabWindows / CVI? no http://www.ni.com/lwcvi/ "National Instruments LabWindows / CVI ir pierādīts ANSI C integrētā izstrādes vide, kas nodrošina inženieri un zinātnieki ar visaptverošu komplektu, kurā plānošanas instrumenti, lai radītu pārbaudes un kontroles sistēmas NI LabWindows /. CVI apvieno ilgmūžību un otrreizēju ANSI C inženieriju īpašu funkciju, kas paredzētas instrumenta vadības, datu iegūšanas, analīzes un lietotāja interfeiss attīstībai. " Ja Jums ir viens izstrādātājs atbrīvoties no tiem, "+ +" headeches ...

Jūs varat darīt visu ar vc + +, bet vb ir ierobežojumi. (Howewer jauno vb versijas ir samērā spēcīga. Tik varbūt nedaudz, bet vb būs tikpat poweful kā vc + +). Bet, ja jūs varat izmantot dotNET platformu es drīzāk ieteiktu VC. Tas ir ļoti gadījuma attīstītāju rīks.

Kā es varu slēgt Visual Basic GUI izmantojot Matlab komandu?

tas ir tas pats .. atkarīgs no tā, kas jums ir valoda, Jums ir ērti ..

Neviens no iepriekš minētajiem. Java + Apache Pivot. Vienkārši VB.NET, spēcīgs kā C + + un darbu gandrīz visur (Windows, Mac, Linux, Solaris), gan kā desktop pieteikumu vai WebBrowser apletu.

Man ir divi (2) GUI, ko Matlab un Visual Basic 6.0 .. Mans galvenais GUI ir Matlab GUI .. Kad es ilga Matlab GUI, tas automātiski atveras ar VB GUI .. Ko es gribu, lai saprastu, ir tas, kā tiks VB GUI tuvu, kad es izeju un aizvērt savu GUI Matlab? Jebkura palīdzība guyz? Paldies .. bug1not

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back