Kura tranzistors ir OFF?

C

ckck20

Guest
Čau,
šādos vienkāršs shematisks, kā es varu atrast, ja tranzistori
ir OFF vai ON (tādējādi Ib, Ic)? Tagad es nedomāju rūp saturation.
Mēs pieņemam, ka tranzistori ir identiski. (Vbe, b pašu). Ievērojiet, ka VEE <0
Es rakstīt sistēmas vienādojumus
Vin1 - Vbe - (b 1) * (Ib1 Ib2) * R - VEE = 0
Vin2 - Vbe - (b 1) * (Ib1 Ib2) * R - VEE = 0
Tomēr šī sistēma ir risinājums tikai tad, ja Vin1 = Vin2.
Tas nozīmē, kad shematisks ir pilnībā simetrisks un šajā
gadījumā Ibi = Ib2.
Bet kas notiek, ja Vin1 nav vienāds ar Vin2?
Kā tas ir atrisināts?
Pateicība.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Tajā grunti, scematic jums ir konstants pašreizējo avots I0 = (VinDC
12 V) / R.
Ja abi spriegumi ir vienādi, nekā abi tranzistori ir Ic = I0 / 2.
Kad vienā sprieguma, kas no vienas puses, ir nedaudz lielāka, tad tās tranzistors ir nedaudz lielāks Vbe, un tas vēl būs nepieciešams esošo (Zini Ic (Vbe) raksturlielumi).
Varat approximatelly aprēķināt izslēgšanās stāvoklī, kad saka, ka Ic viens tranzistors ir apmēram 100 reizes lielāks nekā citi, un izmantot vienādojumi Ic (Vbe) attiecībā uz abām tranzistori.

Par vieglāk atsauce pieņemsim izmantot numurus: Vbe = 0.7V b = 100
Let's arī uzņemties Vin2 = 0.8V un mums atrast maksimālo vērtību Vin1, par kuru tranzistors 1 OFF.
Pēc darīt to, ko tu teici es beidzās, ka Vin1max = 0.8V.Tāpēc, ja Vin1 <0.8V T1 = OFF.
Tagad, ja mums ir Vin1 = 0,7 0,1 sin (2 pi pēdām) (DC AC),
ņemot vērā to, ko mēs iepriekš T1 būtu vienmēr off jo Vin1 ir starp 0,6 un 0.8V.Right?
BET Pspice dod man, ka T1 = ON, kad grēks (..)> 0 => Vin1 = [0,7, 0,8].
Kur ir kļūda?

T1, T2 off -> Ve =- 12V -> Vin1 / 2 <-11.3V
T1, T2 piesātinātās -> Ve =- 4V -> Vin1 / 2 =- 1.3V
(Pieņemsim, ka Vsat = 2V).
Tāpēc šķiet, ka jūsu pieņēmums nav pareizs.

ckck20 wrote:

Par vieglāk atsauce pieņemsim izmantot numurus: Vbe = 0.7V b = 100

Let's arī uzņemties Vin2 = 0.8V un mums atrast maksimālo vērtību Vin1, par kuru tranzistors 1 OFF.

Pēc darīt to, ko tu teici es beidzās, ka Vin1max = 0.8V.
Tāpēc, ja Vin1 <0.8V T1 = OFF.

Tagad, ja mums ir Vin1 = 0,7 0,1 sin (2 pi pēdām) (DC AC), ņemot vērā to, ko mēs iepriekš T1 būtu vienmēr off jo Vin1 ir starp 0,6 un 0.8V.
Right?

BET Pspice dod man, ka T1 = ON, kad grēks (..)> 0 => Vin1 = [0,7, 0,8].

Kur ir kļūda?

In Pspice es gan tranzistori (labot piemēram modelis teksts)
(BF = 100
RB = 0
VJE = 0.7V)

Nez, kā datoriem darbu, kad šeit Man ir problēma, vai divi tranzistori strādā, vai ne!Man nav pat vēlaties domāju, ka tranzistori ar CPU.
Ir ir kļūda manas domas (saskaņā ar spice), bet man tas viss šķiet pareizs.Any ideas?

Put diferenciālo zonde katra krustojuma, lai aplūkotu Vbe ka Pspice ir aprēķināšanas, un pēc dzirdēt.

Abas tranzistors kļūs ON, ja tas ir pietiekami Vin tiks apgādāti ar Base no tranzistori.

Katrā ziņā, ja Vin1 nav vienāds ar Vin2, to Collector straumes būs atšķirīgs, bet to Emmiter straumes būs vienāds ar summu, kas divas savācējs straumes.

Viņu Vce nebūs vienāda tādā gadījumā arī.

Šeit ir daži attēli no pspice

Vout = Vc2

Vbe1 un Vbe2
Vai tas ir konstante 0.7V?Kā i "spēks", lai to 0.7V?

ckck20 wrote:

Vbe1 un Vbe2

Vai tas ir konstante 0.7V?
Kā i "spēks", lai to 0.7V?

Čau,

Es domāju, ka Vbe vienāds ar 0.7V ir ideāls veids, kā tranzistors, kā tas ir viens izmantot nekādiem aprēķiniem tranzistors dizains.

Attiecībā uz parametriem jūsu tranzistori jāpārbauda tā, ka tie ir patiesi vienlīdzīgas, mēģināt izstrādāt Flip kritiens, ja to pašu vērtību nemaldinātu straumes, sacensības nosacījums nedrīkst notikt.

Tā ir izmantot to, ka profesors universitātē minēti.
Ja iecirkņa bija divi vairāk rezistenču RE1 un RE2 pēc emitētājs katra tranzistors un stieple, kas dodas uz R sākās starp šiem abiem tad tas
ir vienkārši, lai redzētu, vai tranzistori darbu, vai ne.
Bet, ja RE1 un RE2 nav, man nav bijusi iespēja atrast kādu metodiku, lai atrastu kurām viena ir Ieslēgts vai Izslēgts.
Tā ir paredzēta gan bjt
ir jābūt vienmēr, bet es uzminēt tas ir tāpēc, ka mums ir mācību fāze, lai mēs uz "spēlēt", lai redzētu, kas notiek.
Es plānoju lūgt mans profesors, bet, ka notiks aptuveni nedēļas laikā, un es nevar gaidīt, ka ilgi, lai saņemtu atbildi!

Uzdevumu vēlaties atbildi DC analīze?Tātad jūsu vienādojumi, kas sākumā šo pavedienu atrisināt šo problēmu.

Jūs nedrīkstat modelētu pie Pspice, jo tas dod atbildi daudz "reāls", tostarp AC analīzi.

Ja vēlaties ar vienādojumu, kas dod atbildi, piemēram, Pspice
ir viens, varat izmantot vienu un to pašu vienādojumus, kas izmantoti DC, bet aizstājot ib1 un ib2 ar vb1 un vb2 apgādībā terminu (piemēram, Pixel teica otrajā post).

Patiesībā problēmas vēlējās grafikā pie Vout = Vc2.
Bet es iestrēdzis cenšas darīt DC analīzē, jo sistēmas vienādojumi ir sākuma tēmu nav risinājumu, ja vin1! = Vin2.
Tas
ir iemesls, kāpēc es vēlējos uzzināt, kā to izdarīt dc analīze ar dažādiem vin1, 2, un es vēl nezinu!

Jo sistēmas vienādojumus, kas sākumā, topic, jums ir pieņemts, ka vbe1 = vbe2.Bet, ja tā ir taisnība, risinājums tiešām ir vin1 = vin2.Sakarā ar to, ka augstākais spriegums savukārt PAR tranzistors, un OFF no otras puses.

Ja jūs vēlaties risinājumu vairāk patiesas, nav iespējams noteikt vbe.Tā ir mainīga, ar Ic (un ib) atkarīgu no tā.

čau
Šis ir tikai vienkārša diferenciālo pastiprinātāju un vienu no skatuves, kas tiek izmantoti veidojot op amp
tā, lai tā varētu noteikt atšķirību spriegumi piemērota divu izejvielām, ti, divas bāzes s no diviem tranzistori un atšķirību pastiprina spriegums var veikt no viena vai abu šo kolekciju no diviem tranzistoriem kā rezultātā to vārdā
nelīdzsvarotu o \ p
līdzsvarotu o \ p
resp

Ja vēlaties, lai informācija ps nodot grāmatu par
opamps ar ramakant Gayakwad Indijas izdevums

atā

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back