Kura programmatūra ir labākais ICP jonu avotu, dizains un sim?

S

steve_rb

Guest
Es cenšos dizaina induktīvi saistīto plazmas jonu avotu, un darīt tā 3D simulāciju. Kura programmatūra ir labākais par šo perpose? CST, HFSS, ... ?

Lets padara mazliet vairāk skaidrs. Vispirms man ir nepieciešams darīt indukcijas spole simulāciju. Man ir foto spoles šeit: http://www.edaboard.com/ftopic364992.html Kuru programmatūru jūs ieteiktu simulācijas šīs spirāles, ja RF jaudas ir saistīts ar to? CST, HFSS, Maxwell 3D, ... ? Spole būs zem sprieguma ar 13,56 MHz 5kw RF ģenerators un jonizē H2 creat plazmu. Es gribu redzēt, kā plazmas uzvedās. Vēlāk es pievienot elektrodi pozitīvu jonu exctraction, kas arī būs nepieciešama simulācijas programmatūru (iespējams to pašu programmatūru) projektēšana electrod ģeometrija.

Pēc daudz meklēšanas es atklāju tikai programmatūra, kas spēj darīt ICP simulācijas ir Pasmator no Kinema. Tās izmanto, lai atdot bezmaksas demo, bet es nokavēju to. Kāds ir šo demonstrāciju vai zina, kur atrast šo programmatūru, lūdzu, let me know. Šķiet, tas ir discountinued. : Cry:

Kā jūs esat paredzēti savu spoli. lūdzu man pastāstīt, kā modelētu un šāda veida spoles dizains ir veikta HFSS un CST.

Es esmu pēc plazmas modelēšanas un HFSS un kopīgo nevar darīt šāda veida simulācija. Tikai Plasmator var darīt to. Bet spole var būt projektēts ar CST un HFSS es domāju, ka (man nav darījuši, lai gan).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back