Kura OS instalēt vispirms?

D

deepu_s_s

Guest
Hi,

Es esmu jauns, lai Linux.Es jau ar XP.Vai man ir nepieciešams, lai formatētu visu un instalēt linux vispirms un tad XP, vai es varu turpināt uzstādīt Linux tieši?Un arī tas, kā mēs varam atvērt MS Office failus Linux?

Kā par PDF?Vai mums ir nepieciešams, lai instalētu draiveri, kas Linux vidē arī vai ir pietiekams, jo mēs uzstādīta vadītāju XP

Es lietoju Ubuntu

Paldies un Regards
Deepak

Instalēt XP pirmkārt, jūsu gadījumā tā jau ir tur.
Tad instalēt Linux uz atsevišķa nodalījumā uz cieto disku.
Ja Jums ir picking up jebkurā mūsdienu Linux sadali, piemēram, Ubuntu / SUSE / Fedora / Mandriva utt, tas automātiski atklāt, ka XP ir instalēta, un tas konfigurēt bootloader uz dualboot, lai jums izvēlni boot laikā, ziņojot gan OS, kā izvēle, lai boot līdz.

PDF vadītājs (Es pieņemu, jūs runājat par Acrobat PDF faila formātā => vadītāja drukāt dokumentu uz pdf fails) ir diezgan standarta noklusējuma instalācijām Linux ar iepriekš minēto sadali, ka es teicu, ja jūs joprojām atrast to nav, mēs varam palīdzēt instalēt .Tā nav atkarīga no XP draiveri.

deepu_s_s rakstīja:

Hi,Es esmu jauns, lai Linux.
Es jau ar XP.
Vai man ir nepieciešams, lai formatētu visu un instalēt linux vispirms un tad XP, vai es varu turpināt uzstādīt Linux tieši?
Un arī tas, kā mēs varam atvērt MS Office failus Linux?Kā par PDF?
Vai mums ir nepieciešams, lai instalētu vadītāju Linux vidē arī, vai ir pietiekams, jo mēs uzstādīta vadītāju XPEs lietoju UbuntuPaldies un Regards

Deepak

Vai man ir nepieciešams, lai lejupielādētu Ubuntu, vai ir kāda versija Linux, kas piešķir OS CD bezmaksas!

Jūs varat pasūtīt CD ar www.ubuntu.com / getubuntu tomēr piegāde aizņems 6 līdz 10 nedēļām.
Tādējādi lejupielādējot instalācijas CD ir lielākoties ātrāk.

Tas var būt par vēlu, bet, ja jums ir pietiekami daudz skaitļošanas jaudas, balstoties uz jūsu vajadzībām, jums var dot mēģināt VMWare vai citu virtuālo serveri datorprogrammas.Tas ir ļoti ērts, ka veidā, ja jums ir gan Windows un * unix sānu plecu vai pat tikai par to, lai padarītu savu dzīvi vieglāku.

Jums nepieciešams instalēt XP pirmo, tad Linux.Pretējā Microsoft iznīcina MBR un bootloader.Ubuntu būtu OpenOffice, kas atvērs MS Office failus.Kā PDF, noklusējuma printeris Ubuntu ir PDF ģenerators.Ubuntu nāk ar pdf lasītājs, bet iegūt reālu lieta no Adobe.Tas ir lielisks.

Hi,
y arī ubunto, y pilnībā izslēgta logiem.Ja vēlaties izmantot Windows programmatūra, varat izmantot vīna / xine / vmware.Personīgi es izmantoju vīns / vmware

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back