Kura darba lauks ir labāka SOC vai SOP?

A

ap001

Guest
Hi Dear Friends, Es meklēju jaunu darbu, kā RF inženieris. Man ir divas iespējas: viena ir RF raiduztvērēja IC desiging inženieri un citi ir RF LTCC (zema temperatūra co apkures keramikas) moduli projektēšana inženieris. SOC šķiet, galvenā tendence par visu IC nozare, bet tas ir teicis, ka RF front-end ir grūti, ja iespējams, montē ar citiem blokiem mikroshēmas un šīs problēmas risinājums ir sistēma, par kompleksiem (SOP). LTCC ir viena veida SOP. Vai jūs guys sniegt man padomus? best regards, ap001

Hi, ap001, es neesmu RF inženieris. Bet, pamatojoties uz manu pass pieredzi, modernu tehnoloģiju var nebūt jums naudu 2 līdz 5 gadiem (varbūt ilgāk). Daudzi uzņēmumi ar ļoti modernu tehnoloģiju neizdevās tikai tādēļ, ka marcket laiks bija nepareizs, bet daži ar tik-tik tehnoloģiju uzņēmumi ieguva lielu gabalu no marcket jo tie catched labi vilcienu. Tas ir no finansiālā viedokļa. Bet, ja jums ir jauni, un ir ļoti ieinteresēti progresīvu tehnoloģiju, jūs varat izvēlēties nodoties to (ja jums nav finanšu slogu). Kādreiz, jums tiks varonis Jūsu izvēlētajā jomā, ja jūs strādāt. Anyway, jūs par laimi kļūst divas iespējas divos karstākajā jomās. Pārbaudiet savu statusu, lai galīgo lēmumu. Lai jums ir spoža nākotne. rh1101

Cienījamie RH1101, es augstu vērtēju jūsu padoms ir ļoti daudz. Tas ir noderīgi mani, un es uzskatu, ka jūsu padoms ir noderīga visiem katrā konkrētā sapieri. Wish daudzi cilvēki varētu redzēt. best regards, ap001

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back