Kura ARM novērtēšanas iestādi vajadzētu iegādāties, lai uzzinātu uClinux

K

KLT

Guest
Dear guys. Es gribu mācīties uClinux (es esmu pilnīgi jauns Linux pusē), un man ir bugget nopirkt ARM novērtēšanas iestādi. Vai jūs varētu man palīdzēt izvēlēties kuģa? (Es domāju, ka ir labāk, ja tur bija uClinux piemērs, ka board). Un, ja man vajadzētu sākt? Es tiešām ir nepieciešams jūsu palīdzība. Paldies.

Hi Ja esat jauns Linux, es ieteiktu jums, lai uzzinātu linux, pirmkārt, un tie daži kodolu programing, ar to izdarīts, jūs varat iegādāties jebkuru ARM7 ev kuģa, un mēģināt palaist uClinux ARM7 ostā. Vai pie izskatās www.uclinux.org Jūs varat iegādāties arī uCsimm hardware modulis, bet tas nav ARM pamatā. Ceru, ka tas var būt noderīga jums. Best regards. Mauro

Embest AX4510 Evaluation Board Novērtējums kuģa S3C4510B, ar uClinux http://www.embedinfo.com/english/product/ax4510.asp Cena ASV $ 139 pakotņu sarakstu Embest AX4510 Evaluation Board sērijas kabelis USB kabelis starp tīkla vads CD-ROM ietver: - lietošanas pamācība - ķēdes shematisks zīmējums - Boot programmatūra - paraugus kods un testēšanas programmatūras - uClinux avots koks

Hi no st STR7 var palaist uClinux, varat nopirkt lēti klāja no OLIMEX un lejup ielādēt source kodu no st vietnē www.stmcu.com Visi BST Bobi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back