Kur var iegūt MF RC531 OrCAD bibliotēka

Y

Yeeching

Guest
Hi, es esmu dizains RFID PCB ar RC531 MF mikroshēmu, es esmu meklē OrCAD bibliotēkas RC531 shematisks, lūdzu ievērosiet man, kur es varētu saņemt to.

Jūs varat padarīt to daļu sev, es nedomāju, ka tā ir gatava veikta OrCAD - tas nebija pāris gadus atpakaļ, kad man vajadzēja to. Par PCB pēdas nospiedums ir pieejams, tāpēc nav daudz ko darīt.

Paldies par atbildi, es darīšu to un piedāvāt tīmekļa vietnē lejupielādei. THKS! [Size = 9] [color = # 999.999] Pievienots pēc 1 stundas 37 minūtes: [/color] [/size] Sveiki, Lūdzu bez maksas lejupielādēt MF RC531.olb bibliotēku OrCAD shematisks, šo bibliotēku bija divi gab pašas daļas RC531 MF Viens Paralēlā vadība, Vēl viens MF RC531-SPI kontroles, un arī iekļauta SPI_Flash atmiņas [tas pats kā W25x10, kas W25x20, kas W25x40, kas W25x80 pinout]. Lūdzu, ņemiet vērā MF RC531 pinout ir saderīgi kā RC500 Mf, MF RC530 un VK RC400, lūdzu brīvi lejupielādēt no tīmekļa vietnes: [ www.spinel.com.tw/dm/rfid/MFRC531.olb ] Šī hipersaite Būs availabl līdz 31 decembris, 2008.

Hi Yeeching, kā par savu MFRC531 projektu ir ok, strādā un darbojas labi? man ir plāns, lai attīstītu MIFARE lasītāju pārāk varētu lūdzu dalīties savā pieredzē ar šo dizainu? siswanto

Hi, Just got PCB šonedēļ, mēs to izmēģināt vienas nedēļas laikā, jebkura informācija paziņos vēlāk.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back