Kur varētu būt informācijas signālu?

V

vmaxusb

Guest
Sveiki,
Es vēlos zināt, kur būs noderīgu informāciju signālu?
Vai tas būtu In amplitūda / Phase / Frequency utt?
Vai kāds paskaidrojiet man, kā informācija ir saistīta ar visiem iepriekšminētajiem rādītājiem?

Thank you ...
--------

Vmax

Vai ir visi šie parametri vai neko (troksnis).Es sugest apspriesties ar komunikāciju vai signālu teorija textbook.

Nu, informācija var būt kāds no šiem parametriem.Iedomājieties, jums ir sūtīt 100.101 vērtību piemērs.Jūs varat sūtīt signālu kas ir divos līmeņos, 5V un 0V.Ja izmērītais lielums ir 5V uzskata, ka tas 1, un, kad tas ir 0V, tas ir uzskatāms par 0.

Tādā pašā veidā, jūs varat sinusoidālu signālu ar nemainīgu amplitūdu.Kad signāls ir frekvence ir 100 kHz, tas ir 1 (piemēram), un, ja tas ir par 50 kHz, tas ir 0, tad jums būs frekvence mainās signāls.

Pati ideja par posmu.

Tāpēc visvienkāršākā modulācijas metodes AM (amplitūdas modulācija), FM (frekvenču modulācija) un PM (fāzes modulācija), jo ir atkarīgs no tā, kur informācija tiek piegādāta.

kā zāles minēts tā ir atkarīga no modulācijas tipu izmanto raidītāju.

Jums vajadzētu saprast, ka pilnīgi noteikti vilnis, piemēram, s (t) = ACOS (wt Phi) nav nekādu noderīgu informāciju, jo visi parametri funkciju, ir noteikta un precīza, tādēļ nav nepieciešams nosūtot šādu signālu, jo nekāda jauna informācija tiks iegūta no tā, kas saņem pusi (viss, ieskaitot tā amplitūdu, fāzi un frekvenci, ir zināms).

Tomēr, ja viena no šīm parametru izmaiņas kaut kā, mēs sakām, ka tas ir modulē saskaņā ar informatīvo ziņojumu.Tādējādi dažādu tipu modulācija kļūt faktisko un tās atbilst laika gaitā mainīgiem no dažādiem parametriem.Pēc saņēmēja pusē mēs demodulate signālu un uzzināt likumu informācija mainās.Šajā mainīgajā var būt saistītas ar dažādiem fizikāliem procesiem, kā, piemēram, temperatūra, mitrums, spiediens varyings utt Galvenā ideja ir, ka WE GET zināja ZINĀŠANAS.

Ar cieņu,

Dmitry

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back