Kur tieši ir EBG struktūru ievietota?

S

sumit007

Guest
Hi .. Var u PLS man pateikt, kur īsti ir EBG struktūru ievietota? In microstrip plāksteris antena - šie struktūras iegravēti uz zemes vai substrātu vai Patch pati? Vai tikai Pamatnes un Patch ir iegravēti veidot EBG struktūru? Vai visiem 3. Vēl viens jautājums: Kādas ir kritēriju struktūru, kas nosaukt par EBG struktūru?

[Quote = sumit007] Jo microstrip plāksteris antena - šie struktūras iegravēti uz zemes vai substrātu vai Patch pati? Vai tikai Pamatnes un Patch ir iegravēti veidot EBG struktūru? Vai visiem 3 [/quote]. Tas ir atkarīgs, kāda veida struktūru jums ir un kādi pieteikuma. Ir vairāki veidi, EBG struktūru. Pirmie modeļi sastāv no caurumiem urbti pamatnē. Dažas citas struktūras ir caurumi iegravēti zemes plakni vienīgais uc [quote = sumit007] Vēl viens jautājums: kādas ir kritēriju struktūru, kas nosaukt par EBG struktūru [/quote] Vispār, EBG strutures periodiski tiek strukturētas plašsaziņas līdzekļi, kas ir paredzēti, lai kontrolētu plūsmu elektromagnētiskajiem viļņiem. Sakarā ar periodiskumu, tie rada frekvenci reģionā, kurā viļņi nav atļauts izplatīt.

Labs skaidrojums. Es piekrītu ozgur_io. Tas atkarīgs no tā, ko jūs izmantot to. Sveicieni

Par plaknes EBG, kā es varu pārbaudīt frekvenču atšķirība sniegumu? Vai izmantojat kādu no pierunāt zondi vai microstrip līniju iespējams? Paldies. Rgds,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back